Buty OUTSTARS - proszę o opinię
• Strona 2 z 2 • 1, 2
markuz napisał(a):p.s Kris2k byłbym wdzięczny gdybyś i Ty napisał 2 słowa po dłuższym romansie z tymi bucikami.
bylo, bylo...
viewtopic.php?t=3739&postdays=0&postorder=asc&start=105
i w kilku slowach wiecej tez tutaj:
viewtopic.php?t=3739&postdays=0&postorder=asc&start=165
po calym sezonie nic w tym wzgledzie sie tez nie zmienilo
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
eleventh napisał(a):spazz napisał(a):ale mowiles ze cos bardziej do lansu by ci sie przydalo...
a gdyby tak bardziej po polsku?
i jeszcze "kto mówił"?
Ciężko załapać o co chodzi z takiego posta...
a bo spazz lubi spamowac ostatnio, ehh...
a biale to robi zdaje sie i SIDI i Alpinestars
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl

Zakupiłem w ostatnim czasie buty Outstars RO 007 w cenie 479zł od użytkownika "josiro" na Allegro. Tą osobę mogę polecić ze względu na dobry kontakt, możliwość zwrotu lub wymiany towaru oraz szybką przesyłkę.
Teraz trochę o samych butach.
Nie mogę napisać o ich funkcjonalności, ponieważ nawet jeszcze nie miałem okazji jechać w nich.
Pierwsze wrażenie
Po wyciągnięciu z kartonu moim oczom ukazują się bardzo estetycznie wykonane "kozaczki" z mnóstwem ochraniaczy. Skóra jest gruba i ma podwójne szwy. Jakość wykonania również jest bardzo wysoka (powinny posłużyć parę lat).
Buty są rozpinane (najpierw rzepy a następnie zamek), dzięki temu bez problemu włożymy do nich nogę a następnie mocno dociśniemy ją do buta.
Są dość wygodne. Myślę, że nie będzie problemów z chodzeniem w nich.
Nie wiem, czy spodnie wpuszcza się w buty ale chyba tak. Po wpuszczeniu spodni w te buty na motorze będzie ok, ale w normalnych chodzeniu chyba noga się zagotuje.
Nie miałem żadnego porównania z innymi butami ale jestem z nich zadowolony. Od razu czuć, że noga jest bezpieczna w takim bucie.
Jak dla mnie bomba buty, nie żałuję wydanych pieniędzy.
http://www.honda-hornet.pl/viewtopic.php?t=234[/url][/code]
www.yamaha-dragstar.pl Zachęcam do rejestracji
-
Kozak_Barabasz - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe