NAKLEJKI NA MOTOCYKLE
• Strona 1 z 1
NAKLEJKI NA MOTOCYKLE
Witam! Gdzie dostane naklejki do derbi sendy
http://www.bikez.com/pictures/large.php ... 0Derbi.jpg
Zna ktoś namiary na jakąś w miarę tanią firmę co się trudni w tym fachu?
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
Re: NAKLEJKI NA MOTOCYKLE
senekkorzenna napisał(a):konrad1422 napisał(a):Witam! Gdzie dostane naklejki do derbi sendy
Chłopie masz enduro dany rocznik i model co ty chcesz zrobić przecież naklejkami nikogo kto się zna na motocyklach nie nabierzesz i nie odmłodzisz motocykla .Większość naklejek po jeździe w terenie a potem wielokrotnym myciu znika.Zawodnicy mają oklejone motocykle naklejkami sponsorów a jeżeli motocykl nie jest przygotowywany przez fabryczną stajnie to logo fabryczne nie jest widoczne albo go nie ma.Jeżeli bardzo stoisz przy zakupie naklejek to poszukaj w internecie sklepów motocyklowych oni mają oferty sprzedaży
pozdrawiam
Co ma piernik do wiatraka

przeciez to nie cross, którym sie szaleje po lesie... Większosc derbi jest uzywanych jako supermoto więc nic sie nie stanie z naklejkami, pozatym niektórym zalezy na wyglądzie

konrad1422- w polsce raczej nie znajdziesz naklejek do derbi

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
dzięki pawlak na info
senek wyluzuj trochę bo się nie znasz na rzeczy. Co do twojego kazania to moje derbi nigdy nie widziało terenu.

senek wyluzuj trochę bo się nie znasz na rzeczy. Co do twojego kazania to moje derbi nigdy nie widziało terenu.
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
a ja krótko odpowiem że popieram kolege wyżej bo to nie sztuka kupić nakjejki na allegro za 15 zł, a sztuką jest ich samodzielne zaprojektowanie według własnego uznania/gustu. wiem ze to kosztuje (nie tyle pieniędzy co wysiłku) ale efekt na pewno będzie lepszy i niepowtarzalny. pzdr
"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
mi nie chodzi o naklejki za 15 zł <lol2> ani też o własne projektowanie (niemam nawet na to czasu) chodzi mi o naklejki żeby miały oryginalny wzór 

handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
- Szynszyl
- Świeżak
chłopie przeczytaj temat a potem to co napisałeś i powiedz mi co ma piernik do wiatraka ?? a po 2 primo viewtopic.php?t=11940
"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm