Najlepszy sklep internetowy w EU?
• Strona 1 z 1
Najlepszy sklep internetowy w EU?
Witam.
W jakich sklepach internetowych kupowaliscie swoje ciuszki? Poki co, najlepsza oferte na moj zestaw (Alpinestars MX-1 Suit, Alpinestars S-MX Plus, Alpinestars SP-1 Glove 2007, Shoei Multitec) znalazlem tutaj: http://shop.strato.de/epages/10207048.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048 (otwórz link). Cena finalna troszke przekracza moj budzet, wiec szukam dalej. Zalezy mi na namiarach na sklepy w UE (odpada klopot z placeniem haraczu).
Pozdrawiam!
W jakich sklepach internetowych kupowaliscie swoje ciuszki? Poki co, najlepsza oferte na moj zestaw (Alpinestars MX-1 Suit, Alpinestars S-MX Plus, Alpinestars SP-1 Glove 2007, Shoei Multitec) znalazlem tutaj: http://shop.strato.de/epages/10207048.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048 (otwórz link). Cena finalna troszke przekracza moj budzet, wiec szukam dalej. Zalezy mi na namiarach na sklepy w UE (odpada klopot z placeniem haraczu).
Pozdrawiam!
- Someone
- Świeżak
Nie wiem czy jest najlepszy ale polecam www.louis.de ja tam kupuje i nie narzekam
Triumph Sprint ST 1050
-
szacho998 - Świeżak
szacho998 napisał(a):Nie wiem czy jest najlepszy ale polecam www.louis.de ja tam kupuje i nie narzekam
Najlepszy = najtanszy.

- Someone
- Świeżak
szacho998 napisał(a):Teraz tam są super promocje można coś dobrego naprawdę tanio wyrwać ja kupiłem spodnie za 280zł+przesyłka z Niemiec które kosztują u nas 879zł
Niestety tego co mnie interesuje tam nie ma, lub jest drozej niz w sklepie ktory ja podalem.

Jak sie uwezme to w USA kupie.

- Someone
- Świeżak
spróbuj jeszcze na
www.polo-motorrad.de
to konkurencja louisa kask miltiteka napewno jest ale kosztuje 419 euro i nie jest wogóle przeceniony sam czekam na przecene tego kasku i nie moge sie doczekać . Dzwoniłem nawet do nich i mówil mi facet że raczej nie bedzie rabatu na ten kask wiec bede musiał kupic nolana n102 bo ten multitec troche dlamnie za drogi .
www.polo-motorrad.de
to konkurencja louisa kask miltiteka napewno jest ale kosztuje 419 euro i nie jest wogóle przeceniony sam czekam na przecene tego kasku i nie moge sie doczekać . Dzwoniłem nawet do nich i mówil mi facet że raczej nie bedzie rabatu na ten kask wiec bede musiał kupic nolana n102 bo ten multitec troche dlamnie za drogi .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
dambandit napisał(a):spróbuj jeszcze na
www.polo-motorrad.de
Dzieki, sprawdze ten sklep jutro.
Znalazlem bardzo tani sklep z USA: http://www.ridegear.com (otwórz link). Mozna by kupic u nich, dac im adres polskiego spedytora w USA, on to przepakuje i przesle jako gift.

- Someone
- Świeżak
Musisz sobie założyć tam konto i kupujesz tak samo jak na allegro wpłacasz na konto im kasę wysyłasz e-mail z numerami przedmiotów które chcesz i czekasz na przesyłkę ;] a przesyłka z Niemiec do Polski kosztuje 10 Euro 

Triumph Sprint ST 1050
-
szacho998 - Świeżak
http://www.fc-moto.de/ (otwórz link)
Kupowałem ostatnio tam kask, szybka przesyłka UPS-em ( 3 dni ),
koszt przesyłki za pobraniem 7,9 euro Ups + pobranie 4,9 euro,
towar zgodny z opisem,
jestem naprawdÄ™ zadowolony z kasku,
fajne promocje !
Kupowałem ostatnio tam kask, szybka przesyłka UPS-em ( 3 dni ),
koszt przesyłki za pobraniem 7,9 euro Ups + pobranie 4,9 euro,
towar zgodny z opisem,
jestem naprawdÄ™ zadowolony z kasku,
fajne promocje !
- b4ndzior
- Świeżak
GHoST705 napisał(a):Ja właśnie zamierzam kupić kask z FC moto i się zastanawiałem czy da rade za pobraniem ... a właśnie jak to jest przy pobraniu płacisz w euro czy pln ??
ja płaciłem w pln
przelicznik torche zawyżony niz kurs euro w danym dniu ale niewiele,
zapłaciłem jakies 10 zl wieceij niż wychodziło zgodnie z kursem,
mimo wszytsko jestem 120 pln do przodu więc nie mam powodów do narzekań
- b4ndzior
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości