Oryginalne Naklejki 636
• Strona 1 z 1
Oryginalne Naklejki 636
Witam wie ktoś gdzie mogę kupić oryginalne naklejki do Kawasaki 636 z 2004r?? Allegro i ebay już sprawdziłem i nic nie ma

-
adrex7 - Świeżak
udaj sie do salonu kawasaki.
z jakiego miasta jestes??
z jakiego miasta jestes??
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Witam. Ostatnio też szukałem naklejek na moto tylko ,że do Srada. za naklejki na połowę motocykla naliczyli mi coś koło 1200zł (za głupie naklejki). Kiedyś zamówiłem na allegro naklejki za 100zł, były strasznie lipne, chodzi oczywiście o te robione przez polskie drukarnie. Postanowiłem wiec poszukać plastików w takim malowaniu, no i się udało:)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
calkiem niedawno szukalem naklejek do swojej Hondy. Wykonalem kilkanascie telefonow i przeszukalem spora czesc internetu. Znalazlem mase firm ploterskich zajmujacych sie robieniem naklejek do motocykli (takze na indywidualne zamowienie klienta). Niestety zadna firma nie posiada naklejek zgodnych z oryginalem. Polskie firmy nie potrafia sobie poradzic z przejsciami kolorow, odpowiednim cieniowaniem czy wkomponowaniem jakis elementow w naklejke. Jedynym rozwiazaniem jest po prostu oryginalna naklejka od samego producenta. Niestety jak pisze kolega ceny nawet kilku sztuk sa niebotyczne i ja wyszedlem z zalozenia, ze jezeli mialbym juz malowac motocykl i go oklejac tak jak byc to powinno, to wolalbym pociagnac motocykl skromnym aerografem (bo cena bedzie praktycznie ta sama).
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
dobrze sie kolega zastanowi z tym aerografem ,w PL ludzie chca tylko bezwypadkowe motongi. jak masz aerograf to wiadomo ,ze bylo jakies zdarzenie, malo u nas ludzi ktorzy biora 1000rr z salonu z zerowym przebiegiem i maluja od razu.
mam kumpla ktory sie strasznie meczyl ze sprzedaza pomalowanego moto. podejrzliwi sie klienci robia jak maja cos takiego kupic.
mam kumpla ktory sie strasznie meczyl ze sprzedaza pomalowanego moto. podejrzliwi sie klienci robia jak maja cos takiego kupic.
- prelude1
- Świeżak
napisalem wyraznie, ze gdybym mial malowac, czyli teoretycznie gdybym nie mial wyjscia, to nie bawilbym sie w ponowne malowanie motocykla i oklejanie go nawet oryginalnymi naklejkami - bo z doswiadczenia wiem, ze i tak bedzie to widoczne (chyba, ze sie wymieni owiewki na calkiem nowe), to zainwestowalbym w jakis ladny aerograf. A wydaje mi sie, ze tamat dotyczy wlasnie faktu dokonanego, czyli np. lakier stracil juz blask albo motocykl przejechal sie po asfalcie, niekoniecznie kolami.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
ja jak zamawialem naklepki to wyszukalem projekt w necie- oryginał i polazlem tam gdzie robia reklamy i maja ploter i mi wycieli ze nie poznacie czy jest to oryginał czy kopia 

- fandzoilisz
- Bywalec
Spróbuj tam:
http://www.grafnet.krakow.pl/
http://www.grafnet.krakow.pl/
- nicram
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości