ZXR 400 jak oceniacie??
• Strona 1 z 1
ZXR 400 jak oceniacie??
Witam szykuje sie do zakupu zxr-a 400 i mam kilka pytan co do niego, na forum nic nie znalazlem, a w dziale motocykle uzywane pisze ze ogolnie jest spoko i takie tam pierdoly. Szczerze to nie widzialem jeszcze sztuki zadnej na ulicy i chcialem sie zapytac jak to wyglada, czy jest bezawaryjny, dostepnosc czesci, komfort jazdy osiagi. Niby moc nie poraza bo jest podobna do piecsetek, 66KM ale slyszalem, ze nie nadaje sie na pierwsze moto. No i wlasnie tutaj sie glowie, bo wsumie chcialbym aby to bylo moje pierwsze moto. Do tej pory ujezdzalem kibel i okazyjnie moto kumpli. Pewnie wiekszosc doradzi mi abym sobie kupil jakiegos GS, CB, Er, czy GPZ, ale no sami wiecie jak to jest jak sie czlowiek zakocha. Jestem ciekaw waszych doswiadczen zwiazanych z ta kawa, bo strasznie mi sie podoba i po kupnie nie chcialbym sie rozczarowac ani motocyklem ani soba.
Dodatkowo przesylam zalczniki dwuch interesujacych mnie egzemplarzy
http://www.allegro.pl/item299412035_kaw ... r_400.html jak dla mnie piekna
http://www.allegro.pl/item298839828_kaw ... r_400.html
Oba sa po szlifie co widac po pomalowanych owiewkach, lecz wydaje mi sie to porzadnie zrobione, sprzedawcy zastrzegaja ze to nie byl czolowy crash, ale sami wiecie jak to jest. Ze zdjec pewnie nie wiele sie dowiemy, aczkolwiek prosilbym o jakas opinie.
8) 8) 8)
Dodatkowo przesylam zalczniki dwuch interesujacych mnie egzemplarzy
http://www.allegro.pl/item299412035_kaw ... r_400.html jak dla mnie piekna
http://www.allegro.pl/item298839828_kaw ... r_400.html
Oba sa po szlifie co widac po pomalowanych owiewkach, lecz wydaje mi sie to porzadnie zrobione, sprzedawcy zastrzegaja ze to nie byl czolowy crash, ale sami wiecie jak to jest. Ze zdjec pewnie nie wiele sie dowiemy, aczkolwiek prosilbym o jakas opinie.
8) 8) 8)
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Re: ZXR 400 jak oceniacie??
Taser napisał(a):
Sorry ,ze robie OT .
Rozbawil mnie ten tekst

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Jak sie zakochałeś to lepiej sie odkochaj bo to chyba najgorsze kawasaki jakie znam w dodatku chcesz kupić powypadkowy. Co do doświadczeń to każdy z bliższych czy dalszych znajomych który to kupił długo nie pojeździł bo kończył sie silnik. Potem szlif wału albo nowy zaworek czy 2 bo to sie sypało najczęściej i motorek trafiał spowrotem na allegro gdzie spędzał mniej więcej rok zanim trafił sie frajer 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Re: ZXR 400 jak oceniacie??
[/quote]
Nie wiem czy sie spytales wprost czy moto po szlifie ,czy zwrociles sprzedawcy ,ze malowanie nie oryginalne ,jak taki sprzedawca zastrzega ,ze to nie jest powazny crash ,a nie wspomina o tym w aukcji ,to w takim razie moze ukryc w nim nawet mine przeciwpancerna
[/quote]
Spytalem sie go wprost o wypadek lecz usyszalem, ze taki juz kupil, ale ze bym na badaniach i rama jest prosta, co jest najwazniejsze
A tak pozatym to ktos ma pozytywne doswiadczenia z tym motocyklem??? Bo narazie slysze same negatywy a jednak chetnie bym uslyszal cos milego
Nie wiem czy sie spytales wprost czy moto po szlifie ,czy zwrociles sprzedawcy ,ze malowanie nie oryginalne ,jak taki sprzedawca zastrzega ,ze to nie jest powazny crash ,a nie wspomina o tym w aukcji ,to w takim razie moze ukryc w nim nawet mine przeciwpancerna

Spytalem sie go wprost o wypadek lecz usyszalem, ze taki juz kupil, ale ze bym na badaniach i rama jest prosta, co jest najwazniejsze
A tak pozatym to ktos ma pozytywne doswiadczenia z tym motocyklem??? Bo narazie slysze same negatywy a jednak chetnie bym uslyszal cos milego

-
Taser - Bywalec
znajomy znajomego mial ZXR400. Raz go widzialem na oczy.. W kazdym razie tak to nie narzekal. Ale zaliczyl nim slizga i sie okazalo, ze z rama cos poprzedni wlasciciel kombinowal. Ale taki zly chyba nie jest, bo po tym incydencie kupil kolejnego ZXR400 

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
moze chcial miec drugą sztuke na części
zawsze z dwóch jedno mozna złozyc 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Dobra widze ze zxr 400 to srednio trafiony egzemplarz lagodnie mowiac, a moze mi ktos polecic cos konkretnego/zlozyc oferte czegos co bedzie temu zx-owi odpowiadalo, niech to bedzie nawet 600 i jakos mnie wiecej w tej samej cenie. Choc szczerze wolalbym cos mniejszego niz 600.

-
Taser - Bywalec
• Strona 1 z 1