Co za drętwota... jeszcze raz o pojemności... zajrzeć tu>
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
To z sylwestra tego roku . Z tego zestawu naprawde kazdy najbardziej zachwalał wyborowa . Naprawde odradzam jakies smakowe wódki . Jak sie pije gorzałe to gorzałe .
- Załączniki
-
- wodka mala.JPG (58.59 KiB) Przeglądane 1875 razy
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
dambandit napisał(a):To z sylwestra tego roku . Z tego zestawu naprawde kazdy najbardziej zachwalał wyborowa . Naprawde odradzam jakies smakowe wódki . Jak sie pije gorzałe to gorzałe .
Dobze chop goda! Polac mu ino gozaly!
Ja ino polecam ze stolu SOBIESKA!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
a moze jak laska za czysta nie przepada to kup jakis lepszy mocniejszy rum i cole albo jakis sok do tego. A ze smakowych rumow mozesz jeszcze poszukac Bacardi albo kokosowego Malibu (mozliwe, ze moze to przekroczyc lekko mozliwosci finansowe ale to sa slodkie alkohole i wiem, ze dziewczyny na to nie narzekaja).
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
ja tam za tydzień biorę wyborową, najlepsza i robi szau...
a tak w ogóle to jak wnosisz?
ja 2 razy wnosiłem na bezczela w kurtce, ale tym razem to moja studniówka i myślę że kochana wychowawczyni spojrzy na mnie troskliwym wzrokiem i zapyta "a co ty niesiesz w tej kurteczce chłopczyku?"
a tak w ogóle to jak wnosisz?
ja 2 razy wnosiłem na bezczela w kurtce, ale tym razem to moja studniówka i myślę że kochana wychowawczyni spojrzy na mnie troskliwym wzrokiem i zapyta "a co ty niesiesz w tej kurteczce chłopczyku?"
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
a ja ci od siebie polecam Wyborowa Jablkowa...napenwo bedzie jej smakowac...finlandie smakowe odradzam...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
gumisss napisał(a):a ja ci od siebie polecam Wyborowa Jablkowa...napenwo bedzie jej smakowac...finlandie smakowe odradzam...
bardzo dobra wodeczka.... rowniez polecam.... ale finlandia tez mi bardzo ladnie podchodzila... szczegolnie z zapachu
-
kravec - Administrator
u mnie w klubie 62,5 za 0,5
ale normalnie pewnie nie bedzie wiecej jak 25 zeta ale to raczje w zabce jej nie dostaniesz jak cos to w jakims duzym centrum handlowym...czy dobra? tak dosc przyjemnie sie pije, ma ciekawy zapach i nie trzesie cie jak po czystej...jest jeszce pomaranczowa, jablkowa, itp...ale to raczej rzadko kupuja...mnie tez one nie podchodza...polecam wyborowa jablkowa...zimna..
a jak byloby dla niej za mocne...to do wyborowej jablkowej dolej troche Tymbarka Limonkowego i nie ma bata aby jej nie smakowalo

a jak byloby dla niej za mocne...to do wyborowej jablkowej dolej troche Tymbarka Limonkowego i nie ma bata aby jej nie smakowalo

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Dobrze schłodzona Finlandia (ta czerwona zapomniałem jaki to smak) odsuwa ostry smak wódki na bok
A po Finlandii o smaku Limonki (Zielona etykietka) niema rano kaca ani bólu głowy 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
czerwona to Redberry Fusion - zurawinowa...jest jeszcze zwykla CRANBERRY tez zurawinowa tylko, ze nie jest barwiona ale to to samo
ale finlandii nie da sie pic jak innej wodki..to wodka wysoko gatunkowa i ma calkowicie inny smak od naszej wyborowej...

Ostatnio edytowano 18/1/2008, 22:08 przez gumis, łącznie edytowano 2 razy
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
A tak w ogóle to smak mam znaczenie przez kilka kolejek potem jak już klepnie to wszystko jedno...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Widze że wiele osob poleca wyborowa i dobrze bo naprawde na tle innych polski wodeczek typu bols absolwent sobieski to klasa sama dla siebie .
A co do finlandi to z gumissiem sie zgodze ta wodka niby z jakiejs wyższej połki ale mi nie smakuje jakaś taka dziwna w smaku . ale co do wódek ze skandynawi to polecam Jägermeister niebo w gebie ale cieżko w polsce kupić .
A co do finlandi to z gumissiem sie zgodze ta wodka niby z jakiejs wyższej połki ale mi nie smakuje jakaś taka dziwna w smaku . ale co do wódek ze skandynawi to polecam Jägermeister niebo w gebie ale cieżko w polsce kupić .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
brandy z cola
ZBRODNIA
do coli to rum...bacardi albo seniorita...najlepiej

do coli to rum...bacardi albo seniorita...najlepiej
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3