Sesja coraz blizej.
sam nie wiem po ki ch*j siedzę teraz nad statystyką, skoro i tak jej jutro nie zaliczę
idzie mi kijowo bo uczyć mi się wcale nie chce...
może przez to że stosuję się do zasady "pier*ol studia idź pojeździć"

może przez to że stosuję się do zasady "pier*ol studia idź pojeździć"

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):sam nie wiem po ki ch*j siedzę teraz nad statystyką, skoro i tak jej jutro nie zaliczęidzie mi kijowo bo uczyć mi się wcale nie chce...
zebys mial swiadomosc, ze zrobiles wszystko co mogles a nie siedziales na du.. i czekales na cud.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
YZF R1 napisał(a):Ja na szczęście mam już to wszystko za sobą....
Ja również zaliczam się do tego szczęśliwego grona użytkowników, którzy jakiś czas temu zakończyli edukację. Pozostałym serdecznie współczuję

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Ja statystykę zostawiłem sobie na wrzesień. Niestety na mojej uczelni zrobili tak cudowny układ sesji: Poniedziałek - Matma, Wtorek - Stata, Środa - Makro...
To soe wolałem nie iść na egzamin ze staty, żeby nie zmarnować terminu 

-
gelo007 - Administrator
elcommendante napisał(a):melvin napisał(a):sam nie wiem po ki ch*j siedzę teraz nad statystyką, skoro i tak jej jutro nie zaliczęidzie mi kijowo bo uczyć mi się wcale nie chce...
zebys mial swiadomosc, ze zrobiles wszystko co mogles a nie siedziales na du.. i czekales na cud.
Wielkie słowa. Respect elcommendante jeśli przekładają się u Ciebie na rzeczywistość. Twarda d*** i wytrwałość, to dla mnie największe wyzwanie.
RSV
-
kondraxk - Świeżak
Nauka w sesji przelicza sie w tygodniach na godzine xD
Ja juz jestem po xD pisze teraz zakonczenie pracy i jutro oddaje
tylko obrona 1 lipca i ide pic xD :****
Ja juz jestem po xD pisze teraz zakonczenie pracy i jutro oddaje

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
A ja w trakcie zdobywania wpisów i przed 2 egzaminami z czego CISCO to banał ale na Windowsa trzeba sie pouczyc 

-
patryk83 - Bywalec
laser napisał(a):uczyć się a nie czekać na cud hihi ja mam wakacje i szkołe w d***e
aż tyle przyjemności Ci szkoła daje ?

Ja mam tylko 1 egzam, ale materiał mieści się na 2100 stronach 5ciu książek, z czego ok1000 wypadałoby dobrze umieć, 500 mieć we krwi, no i uzupełnić wykładami, których objętość w porównianu z podręcznikami to już na szczęście pikuś. Czuję już wrzesień na karku...

RSV
-
kondraxk - Świeżak
To może ja się pochwale . Skończyłem właśnie studia na wydziale mechanicznym kierunek Mechanika i budowa maszyn . Wszystko zaliczone . Praca oddana do promotora w sprawdzeniu . Pisałem prace z symulacji dynamicznych ramy samochodowej , badałem wpływ drgań silnika na ramę oraz wymuszeń od drogi badając przy tym charakterystykę zawieszenie . Udało się również zrobić symulacje zderzeniową czyli crastest oczywiście wirtualnie w komputerze
.

był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Gratulacje dambandit, ja dopiero 1 rok MiBM kończę na poli w szczecinie.
Już 1 egzamin mam za sobą (podstawy nauki o materiałach), a matmę i mechanikę w przyszłym tygodniu. Wytrzymałości materiałów w kampanii wrześniowej
Już 1 egzamin mam za sobą (podstawy nauki o materiałach), a matmę i mechanikę w przyszłym tygodniu. Wytrzymałości materiałów w kampanii wrześniowej

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
wiklad napisał(a):Gratulacje dambandit, ja dopiero 1 rok MiBM kończę na poli w szczecinie.
I tak uje***sz, za sprawą tego WEBASTO

-
macello - Świeżak
Właśnie dzisiaj złożyłem prace do dziekanatu i wszystkie rzeczy
Bronię się za tydzień i finito 

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec