Świr
• Strona 1 z 1
Świr
CZEŚĆ! Jestem Natala mam 21latek i oszalałam na punkcie motorów. Nie mam niestety swojego ścigacza ale często jeżdżę ze znajomymi. Moje marzenia dotyczące motorów są nieco...hm?... dziwne! Chciałabym być króliczkiem foświadczalnym dla kogoś kto chętnie popróbowałby różnych trików ale nie bardzo ma do tego chętnych. Chciałabym jeżdzić na jednym, najlepiej na przednim jeszcze lepiej przed kierowcą ale przodem do niego. Chciałabym jeżdzić stojąc na siedzeniu najlepiej jadąc szybko. Chciałabym stać na drodze a na przeciw mnie rozpędzony ścigacz hamuje tuż przy mnie... Gdy mój eks kupił sobie ścigacza namawiałam go do pocałunku śmigając obwodnicą- ale się bał. i w ten sposób nie zrealizowałam jeszcze tego marzenia. NIE JESTEM BLACHARĄ. No chyba że blachara to ktoś zakochany w motorach, ktoś komu na widok rozpędzonego motoru lub na sam dzwięk silnika robi się gęsia skórka i serduszko zaczyna mocniej bić... Znajdę gdzieś takiego świra jak ja? POZDRAWIAM

- natala-NINJA
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl