Pytanie co do sprzetu?!
• Strona 1 z 1
Pytanie co do sprzetu?!
Witam, przymierzam sie do kupna motocykla, mam bardzo obszerny krąg zainteresowań, otóż interesuja mnie motocykle typu v-max, a takze sportowe typu suzuki gsx-r. I tu się rodzi pytanie co wybrać?
Mam małe doświadczenie co do jazdy, na początku bawiłem sie skuterami i scigaczami-motorowerami, jezdzilem takze na gsx-r ale tylko 1 mies, miałem również okazję pośmigać trochę na R1. Lubie szybką jazdę, leczy wygoda zarówno moja jak i pasażera jest ważna. Nie będę nagminnie używał motocykla do jazdy w trasę, góra 100km. Więc co polecacie? przedział cenowy od 10 tys zł do 25 tys zł. Może macie do zaoferowania jakiś konkretny motocykl? Bądź chce ktoś się zamienić na samochód? poniżej link do samochodu, który oferuje. Dużo tego trochę wszystkiego wyszło ale po to chyba jest forum :] POZDRAWIAM
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3609873
Mam małe doświadczenie co do jazdy, na początku bawiłem sie skuterami i scigaczami-motorowerami, jezdzilem takze na gsx-r ale tylko 1 mies, miałem również okazję pośmigać trochę na R1. Lubie szybką jazdę, leczy wygoda zarówno moja jak i pasażera jest ważna. Nie będę nagminnie używał motocykla do jazdy w trasę, góra 100km. Więc co polecacie? przedział cenowy od 10 tys zł do 25 tys zł. Może macie do zaoferowania jakiś konkretny motocykl? Bądź chce ktoś się zamienić na samochód? poniżej link do samochodu, który oferuje. Dużo tego trochę wszystkiego wyszło ale po to chyba jest forum :] POZDRAWIAM
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3609873
- mlodociany1987
- Świeżak
Skoro juz jezdziles to chyba wiesz na czym najlepiej sie czułes?
Jeden napisze ze v max jest bogiem,a inny ze gixer...
Jeden napisze ze v max jest bogiem,a inny ze gixer...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości