Jestem zainteresowany Kupnem tych scigaczy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jestem zainteresowany Kupnem tych scigaczy
Witam mam Pytanie co lepiej kupic
honde cbr900rr - kawasaki zx9r albo suzuki gsxr srad w tych rocznikach 96-98 ,Ktory z tych jest najlepszy pod kazdym wzgledem, ogulnie jezdzilem full crossem 250 2t wiec doswiadczenie mam a teraz chce sie przesiasc na jakiegos z tych scigaczy z gory dzieki 
- Gaizka
- Świeżak
Hoffman napisał(a):Z dala od Kawasaki. Stylistyczna porażka obojętnie który rocznik, który model, która pojemność. Takie jest moje skromne niepodważalne obiektywne zdanie.
Z których roczników CBR i GSX-R? GSX-R 750 czy 1000? Poczytaj najpierw testy każdego z osobna, a później weź się za porównania.
Pewnosci nie mam, ale wydaje mi sie ze SRAD byl tylko 600 badz 750ccm..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 
-

MadboY - VIP Ścigacz.pl
-

GregorMoto - Bywalec
Powiem tak stałem przed takim samym wyborem jak ty, w moim przypadku było tak :
*Honda mod. sc33 bo chyba o taką ci chodzi było ich kilka ale były już w nieciekawym stanie i do tego drogie
*Kawasaki miałem je w planach ale jakoś mnie odrzucało od nich sporo osób pisało o pękających ramach itp
*Suzuki trafił się motocykl w ładnym stanie i na wtrysku młodszy rocznikowo od hondy i tańszy a jeśli chodzi o osiągi to bardzo zbliżony do niej (mowa o 750)
Decyzja jest twoja ja wziąłem suzuki ale jeśli bym trafił w tej samej cenie i stanie Honde to bym wybrał Fajerke. Szukaj tych 3 modeli który trafisz w spoko stanie ten kup
*Honda mod. sc33 bo chyba o taką ci chodzi było ich kilka ale były już w nieciekawym stanie i do tego drogie
*Kawasaki miałem je w planach ale jakoś mnie odrzucało od nich sporo osób pisało o pękających ramach itp
*Suzuki trafił się motocykl w ładnym stanie i na wtrysku młodszy rocznikowo od hondy i tańszy a jeśli chodzi o osiągi to bardzo zbliżony do niej (mowa o 750)
Decyzja jest twoja ja wziąłem suzuki ale jeśli bym trafił w tej samej cenie i stanie Honde to bym wybrał Fajerke. Szukaj tych 3 modeli który trafisz w spoko stanie ten kup
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-

P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Polecam BLADEGO chyba ze nie trafisz na dobry sprzęt to Suzi tez godne poleciania
kawa to wiesz dobra jak swierza i nie dawno zaparzona 
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
moge bez zadnych "ale" polecic ci bladego, "chyba" nie czesto wychodza tak dobre motocykle 
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-

bolokolo - Bywalec
I na kawie jeżdzą tacy co by się nie przesiedli na inne moto, wiec jesli tylko masz możliwoś przejechac się każdym z tych motocykli a najlepiej kilkoma z modelu to kożystaj. Jak będziesz mial jakies odniesienie to kupisz dobrze. Sam wiesz motoctkl a motocykl.
-

chestreR - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2