różowe wstawki w hondzie cb500
• Strona 1 z 1
różowe wstawki w hondzie cb500
mam pytanko. kumpel nabył ostatnio takową w czarnym kolorze którą wg niego "zdobia" różowe wstawki na baku i zadupku pasujące do niej jak pieść do nosa. jest jakis sposób na ich usuniecie? ktoś próbował to zrobic? z góry dzięki za odpowiedzi
-
luucan - Świeżak
cos takiego http://moto.allegro.pl/item290082596_ho ... bacz_.html
szczerze mowiąc nie wiem czy to naklejka czy lakier bo nie widziałem tego z bliska, ale raczej naklejka
szczerze mowiąc nie wiem czy to naklejka czy lakier bo nie widziałem tego z bliska, ale raczej naklejka

-
luucan - Świeżak
borykam sie u siebie z podobnym problemem. Zwykle poza bakiem naklejki nie sa lakierowane. mimo wszystko bardzo trudno je usunac, a nawet jezeli uda sie je usunac to, czuje ze to co po nich zostanie nie da sie usunac zadnym srodkiem, ewentualnie spolerowac. Sadze, ze bez ponownego lakierowania sie nie obedzie. Jako, iz mam zrobione nowe naklejki myslalem jeszcze nad tym aby bezposrednio nakleic je na stare. Jezeli podejme jakies kroki dam znac i pokaze jak to wyglada
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
To standardowe malowanie Hondy z tych lat . To sa naklejki .
Tylko wiesz jak je usuniesz to potem jak bedziesz chcial sprzedać motor to ktos ci powie że nie ma orginalnego malowania . Więc nie wiem czy warto chyba tak żle to znowu nie wyglada .
Tylko wiesz jak je usuniesz to potem jak bedziesz chcial sprzedać motor to ktos ci powie że nie ma orginalnego malowania . Więc nie wiem czy warto chyba tak żle to znowu nie wyglada .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości