Shark RSF-2i vs. Nolan X-601
• Strona 1 z 1
Shark RSF-2i vs. Nolan X-601
wady ?? zalety ?? ktory byscie polecili osobiscie ??
Poszukuje kasku cichego, wygodnego i lekkiego.
Oczywiscie bezpieczenstwo na 1 miejscu.
Poszukuje kasku cichego, wygodnego i lekkiego.
Oczywiscie bezpieczenstwo na 1 miejscu.
- Mincek
- Świeżak
Opinii o samym Nolanie znajdziesz na forum sporo, chocby w dwoch tematach przyklejonych w tym dziale.
O samym X-601 raczej nikt Ci nic nie powie bo na forum raczej nikt X-Lite nie uzywa, albo nikt sie nie przyznal
O samym X-601 raczej nikt Ci nic nie powie bo na forum raczej nikt X-Lite nie uzywa, albo nikt sie nie przyznal

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
o samym nolanie to a i owszem sie naczytalem, jednak nie kazdy kask nawet dobrej firmy moze byc akurat dobry.
O ile Nolan budzi zaufanie iz warto go kupic to wlasnie zastanawia mnie jak sie sprawuje ten model, no i czy jest lepszy od wspomnianego Sharka RSF-2i...
O ile Nolan budzi zaufanie iz warto go kupic to wlasnie zastanawia mnie jak sie sprawuje ten model, no i czy jest lepszy od wspomnianego Sharka RSF-2i...
- Mincek
- Świeżak
Nie wiem, jesli masz okazje zobaczyc i porownac te kaski na zywo to skozystaj z tej mozliwosci, to jest juz segment kaskow z wyzszej polki i warto by przed zakupem miec z nimi stycznosc.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Ten model Sharka ma budowę kompozytową a wersja malowania "smoke" jest dla mnie najpiękniejszym pośród kasków. Nie ma on co prawda domieszki kevlaru jak już ma to miejsce w Shark`u RSI. Ponadto Shark daje 5 lat gwarancji. Polecam stronkę producenta
http://www.shark-helmets.com/shark_gb_2007.htm
http://www.shark-helmets.com/shark_gb_2007.htm
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
Udalo mi sie znalezc w Anglii 601 w promocyjnej cenie bo za jakies 650zl (normalnie ponad 1000). Opłaca sie doplacic na X-lite czy kupic po prostu nolana n62(ew n84). Wiem ze sa to dosc malo popularne garnki ale moze ktos mial okazje porownac. No bo szkodaby placic 150zl wiecej za sama nalepke na czole.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości