Zobacz wątek - Sklepy w Berlinie z odzieżą na motocykl
NAS Analytics TAG

Sklepy w Berlinie z odzieżą na motocykl

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Sklepy w Berlinie z odzieżą na motocykl

Postprzez Ryszard44 » 5/1/2008, 11:36

Ponoć w Berlinie można o 20% taniej kupić ciuchy na motocykl.
Czy masz namiary na sklepy z odzieżą na motocykl w Berlinie? Mam Suzuki V- Storm 1000 i potrzebuję lepiej ubrać dwie osoby.
Ryszard44
Świeżak

Postprzez elco » 5/1/2008, 11:41

przylacze sie do tego pytania. Mnie takze doszly sluchy, ze w Niemczech zdarzaja sie wysokie przeceny i z reguly sprzet na motocykl jest tam nieco tanszy. Daleko do granicy nie mam i gdyby ktos potwierdzil te informacje z checia przejechalbym sie do sasiadow.
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez dambandit » 5/1/2008, 12:39

To prawda w niemczech jest taniej a obecnie są nawet astronomiczne przeceny np kask nolan N102 z 300 euro na 199 . Co prawda do berlina nie jezdżę jednak studiuje a w wakacje zawsze pracuje w monachium spedzam tam 3-4 miesiace .

Tu linki dwóch najwiekszych sklepów z akcesoriami motocyklowymi .

www.louis.de
www.polo-motorrad.de

Strony sa dośc przejzyste nawet jesli ktos nie zna niemieckiego powinien sie połapać .

A dodam jeszcze że ceny które tam podają można jeszcze negocjować . Ja osobiście jak kupuje coś w jednym to mówie sprzedawcy że u konkurencji mają taniej i naprawde niekiedy opuszczaja troche.
Berlin to stolica niemiec wiec podejrzewam że sa tam obydwa sklepy i to w paru miejscach . Np w monachium które jest jednka mniejszym miastem sa 3 sklepy luois i 2 polo motorat przynajmniej o tylu wiem .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez elco » 6/1/2008, 00:34

musze przyznac, ze niektore promocje sa porazajace. Jezeli nosi sie zamiarem jakis wiekszych zakupow, to naprawde warto sie przejechac do Niemiec. W przyszlym sezonie, gdy bede musial kupic czesci do serwisu zimowego napewno musze sie tam wybrac.
Czy ktos z forumowiczow robil zakupy u naszych sasiadow przez Internet ??
Czy moze wie jakie sa procedury np. przy przesylkach kurierskich ?
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez dambandit » 6/1/2008, 13:08

Tu niestety ci nie pomogÄ™ .
Ale kupowałem raz miskser do instalacji gazowej w polsce i chcialem go odrazu wysłać do niemieć do rodzinki to chceli kurierem masterlinka 29 euro a mikser kosztował 50 zł więc to absolutnie sie nie opłaca .

Ale ostatnio kupowałem pokrowiec z louis przez allegro i ci ludzie zajmuja sie sprowadzaniem akcesoriów do motorów z niemiec właśnie z tych dwóch sklepów są w stanie przywieść ci z niemiec wszystko co jest w katalogu i na stronie internetowej

Poszukaj ich na stronie allegro sprzedawca o nicku "aglysa" lub "piter_79" adres email aglys@op.pl można do nich napisać biora naprawde małe prowizje napewno bardziej sie opłaca niż samemu miało by się jechać i doliczyc koszty paliwa .
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Å‚oli » 6/1/2008, 18:24

mam katalog LOUIS z 2007 r moge pożyczyć jestem z krakowa
łoli
Świeżak

Postprzez dambandit » 6/1/2008, 18:47

Ja tez mama katalog z louis jak i równiez z polo motorrad obydwa z roku 2007 róznież moge pożyczyć .

Ale opierał bym sie głownie na internecie bo teraz sa liczne promocje które w tym katalogu nie są uwzglednione.
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez luupus » 7/1/2008, 21:16

ja właśnie skusiłem sie na schubertha c2 za 199 euro. cena mocno wryła mnie w fotel, bez wahania chwyciłem telefon i zamówiłem. kase przelałem z mbanku na ich konto, a teraz cierpliwie czekam... zobaczymy czy sie uda ;)

ps niemieckiego nie znam ni w ząb, ale w miarę udaje im sie porozumieć po angielsku
fz6 - 2004
luupus
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê