Rękawice na zimne dni
• Strona 1 z 1
Rękawice na zimne dni
Witam
Po dzisiejszej przejażdżce stwierdziłem, że czas kupić jakieś naprawdę ciepłe rękawice.
Chodzi mi o rękawice na turystyka, które będą ciepłe, ale także z protektorami w razie "odpukać" wypadku...
Teraz mam "uniwersalne", ni to ciepłe ni to zimne i po 20 km już nie czułem palców.
Może ktoś by mógł coś polecić?
Po dzisiejszej przejażdżce stwierdziłem, że czas kupić jakieś naprawdę ciepłe rękawice.
Chodzi mi o rękawice na turystyka, które będą ciepłe, ale także z protektorami w razie "odpukać" wypadku...
Teraz mam "uniwersalne", ni to ciepłe ni to zimne i po 20 km już nie czułem palców.
Może ktoś by mógł coś polecić?
VFR 02'
-
navi - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
mnie czeka na dniach odwiezienie 929 do garazu na zimowy sen (30km). Zwykle skorzane motocyklowe rekawice nie zdaly egzaminu. Jezeli masz te rekawice dosc luzne,a pewnie tak jest, to mozesz zalozyc jedna badz kilka par jakichs zwyklych rekawiczek materialowych coby cieplo dawaly. W kazdym razie innego wyjscia nie widze.
Jak mi palce nie odpadna to napisze czy to rozwiazalo problem
Jak mi palce nie odpadna to napisze czy to rozwiazalo problem

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Musisz kupić 2 pary rękawic lateksowych (takie białe, co np. dentysci mają). Wsadzić jedną w drugą, do środka upchać smalcu (tłuszcz trzyma ciepło
) i zakleić. Ocieplacz wkładamy na ręce, na to rękawice na moto i jazda
A tak na serio, najlepsze rozwiązanie to jazda w rękawicach narciarskich
Albo:
http://moto.allegro.pl/item288465032_ts ... szare.html

A tak na serio, najlepsze rozwiązanie to jazda w rękawicach narciarskich

Albo:
http://moto.allegro.pl/item288465032_ts ... szare.html
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
kiedy jest bardzo zimno a okolicznosci sprawiajÄ… ze musze skorzystac z dwoch kolek na zwykle rekawiczki zakladam zimowe i, o dziwo, dajÄ… rade. moze to dlatego ze sÄ… to narciarskie atomic. na pewno jest to wyjscie tymczasowe i prowizoryczne, ale na zimne dni warto sobie kupic osobne, zimowe rekawice (na allegro jest tego pelno). dzieki temu mozna "wydluzyc" sezon o te pare tygodni 

-
harry89 - Bywalec
ja takze potwierdzam najlepsze rekawice na zimne dni to rekawice narciarskie nie dosc ze cieple to srodkowa warste maja folie wiec chocbys chcial sie w nich kapac w oceanie nie przemokna naprawde najlepsze rozwiazanie na chlode deszczowe dni
-
michalf84 - Świeżak
zawsze mozna isc po najnizszychkosztach zostac przy starych rekawicach a dla obciecia kosztow zrobic wiatrochrony na lapska z reklamowek ostatnio widzialem goscia co tak jezdzil koszt 2 torebki + kawalek tasmy klejacej i ni choleery wiatr nie przejdzie przez reklamowke
-
michalf84 - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
dzis jezdzilem... rekawice motocyklowe + do srodka zwykle takie materialowe i dalo rade. Mialem dobre czucie w rekach i nie bylo specjalnego dyskomfortu.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości