Telefon 800-900 zl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wedlug mnie se bardziej nadaja sie dla mlodziezy, zeby zaszpanowac aparatem czy jakims bajerem.dla mnie nadal pod wzgledem solidnosci wykonania, przydatnosci funkcji,zywotnosci prowadzi nokia.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Będzie, że trzymam stronę SE, bo go mam, ale trudno...
Co uważacie solidnością? To, że bateria w Nokii, przy zwykłym użytkowaniu, chociaż byście nie wiem jak ją formatowali wytrzyma 3 dni, a wkońcu bateria jest odstawą wszystkiego. Może kiedyś Nokia była na szczycie, ale ostatnimi czasy, nie potrafią sprostać wymaganiom jakie sami sobie stawiają. Według mnie, Nokia jest droga tylko i wyłącznie ze względu na markę istniejącą już na rynku full czasu...
Co uważacie solidnością? To, że bateria w Nokii, przy zwykłym użytkowaniu, chociaż byście nie wiem jak ją formatowali wytrzyma 3 dni, a wkońcu bateria jest odstawą wszystkiego. Może kiedyś Nokia była na szczycie, ale ostatnimi czasy, nie potrafią sprostać wymaganiom jakie sami sobie stawiają. Według mnie, Nokia jest droga tylko i wyłącznie ze względu na markę istniejącą już na rynku full czasu...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
trzymanie bateri jest rozne w poszczegolnych modelach.wiadomo, ze jesli wsadza do "kombajnu" z duzym wyswietlaczem za slaba baterie efekt jest taki jak piszesz.najdluzej trzymala mi 6310i bo przy naprawde czestych i dlugich rozmowach potrafil trzymac 6 dni.6600 trzymal dzien, 6630 3,5 dnia a e50 4,5 dnia.prawda jest taka, ze jesli telefon caly czas jest w uzytku (tzn ciagle rozmowy itp) to nie da sie by bateria dlugo trzymala.solidnosc mam na mysli, ze np se przypominaja zabaweczki plastikowe, ktore boisz sie upuscic by sie nie rozsypal.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
K700 upadło mi pierdylion razy. Czy to na asfalt czy na podłogę, czy ze schodów. I nigdy nic sie nie stało. Tyle, że tej joystick w nim szybko siadał. Co do K800i nie wiem, nie upadł. Nie byłoby tak źle raczej. Jestem jak najbardziej ze SE.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Jesli chodzi o trwalosc "opakowania" to sie nie zgodze,nokie wycieraly mi sie duzo szybciej niz aktualne d750i.
Natomiast menu to kwestia przyzwyczajen... wgm Nokia,SE,Samsung to wiodace marki na rynku,zalezy co kto lubi...
To tak jak z motocklami,samochodami czy innymi butami.
jest kilka wiodacych firm,a juz od nabywcy i zasobow portfela zalezy co mu bardziej leży i w czym lepiej sie czuje.
Natomiast menu to kwestia przyzwyczajen... wgm Nokia,SE,Samsung to wiodace marki na rynku,zalezy co kto lubi...
To tak jak z motocklami,samochodami czy innymi butami.
jest kilka wiodacych firm,a juz od nabywcy i zasobow portfela zalezy co mu bardziej leży i w czym lepiej sie czuje.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem o jakich nokiach mówisz bo miałem już kilka nokii i SE też nokia jest bez porównania lepsza, SE to przereklamowana zabawka mizernej jakości, po 3 mniesiącach faktycznie wygląda fatalnie. Do pracy mam 6600 bateria trzyma tydzień mimo że telefon stary, moja żona ma 6280 od ponad roku i też rewelacja trzyma bez zarzutu, duży wyświetlacz świetne menu dobry aparat nokia to nokia i tyle przerabiałem już te samsungi, SE, siemensy, alcatele, sagemy, i motorole, tragedia!!Manhatan napisał(a):Będzie, że trzymam stronę SE, bo go mam, ale trudno...
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
chyba masz nieoryginalna baterie, bo z tego co mialem go, i z tego co inne osoby wypowiadaja sie gdzies na forach wynika, ze akurat w tym modelu baterie to kibelDo pracy mam 6600 bateria trzyma tydzień mimo że telefon stary

-
bolokolo - Bywalec
a honda to honda?
Jak dla mnie to Nokie sa przereklamowane i krzycza za nie kosmiczne ceny.
Jak juz pisalem,zalezy co kto lubi.
Rownie dobrze moznaby stworzyc dyskusje na temat:
Honda,Yamaha,czy Suzuki
Mercedes,Bmw czy Audi
Nike,Adidas czy Puma...
jeden pieron,kazdy ma swoje przyzwyczajenia i bedzie bronil tego co mu najbardziej "podchodzi" amen.

Jak dla mnie to Nokie sa przereklamowane i krzycza za nie kosmiczne ceny.
Jak juz pisalem,zalezy co kto lubi.
Rownie dobrze moznaby stworzyc dyskusje na temat:
Honda,Yamaha,czy Suzuki
Mercedes,Bmw czy Audi
Nike,Adidas czy Puma...
jeden pieron,kazdy ma swoje przyzwyczajenia i bedzie bronil tego co mu najbardziej "podchodzi" amen.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
z pierwszego twojego porownania wybieram honde.duzo nimi jezdzilem i jestem co do nich pewien.z drugiego porownania bmw , bo rowniez od kilku-nastu nimi jezdze.z trzeciego wybieram adidas, bynajmniej buty, gdyz na nike i pumach sie przejechalem.a wiec sam widzisz ze nie taki jeden pieron

-
bolokolo - Bywalec
ja tam w sumie teraz już do niczego nie mam przekonania. Jednak jakbym miał kupić kolejnego SE to tylko ze względu na aparat reszte zapewne bym przeklinał.
ojciec ma teraz nokie 6300 i podoba mi się to że ma obudowe ze stali nierdzewnej. Brakuje mi w nim tylko lampy błyskowej, coprawda bawiłem się nim góra 15min ale jakoś lepiej mi przypadł niż mój SE.
Swoją drogą jakbym teraz miał zmienić telefon to zastanowiłbym się nad jakimś palmfonem.
ojciec ma teraz nokie 6300 i podoba mi się to że ma obudowe ze stali nierdzewnej. Brakuje mi w nim tylko lampy błyskowej, coprawda bawiłem się nim góra 15min ale jakoś lepiej mi przypadł niż mój SE.
Swoją drogą jakbym teraz miał zmienić telefon to zastanowiłbym się nad jakimś palmfonem.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ale palmtopy sa jeszcze dosc drogie i nie maja najlepszych aparatow (tak mi sie wydaje)... co do baterii- o nowych Nokiach juz pisalem, a z tego co wiem K800i tez nie trzyma dluzej niz 3.. no gora 4 dni wiec nie ma o czym mowic... poza tym co za problem podlaczyc na noc telefon do ladowarki? Wystarczy zeby trzymal 2 dni (jezeli np nie mamy mozliwosci podlacznia, zeby nie zostac na drugi dzien bez telefonu)... co prawda rekordzistka pod katem wytrzymalosci baterii jest Nokia- z tego co wiem 8800 trzyma okolo pol dnia.
-
kravec - Administrator
tak szczerze to ja nawet nie wiem gdzie mam ladowarke do mojego SE bo prawie nigdy jej nie używałem, jak już to podladuje mi sie telefon jak jest podlączony kablem usb przy zgrywaniu fotek.
Kravec to i tak dobrze, Mojej Mamy siemens C65 wytrzymywał góra dwa smsy
Kravec to i tak dobrze, Mojej Mamy siemens C65 wytrzymywał góra dwa smsy

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Mysle ze wiekszosc zgodzi sie z tym ze SE i Nokia to wiodacy producenci tel. kom. na swiecie .Ja poza krotkimi epizodami z innymi markami od dluzszego czasu uzywam tych dwoch i mysle ze tu chodzi o konkretny model . 6100 byla do d... za to 6310 swietna, podobnie SE: K700i chcialem sie jak najszybciej pozbyc a teraz jestem bardzo zadowolony z K800i
- torowiec
- Świeżak
Ja aktualnie używam 6610i
prosta, funkcjonalna, bateria trzyma ponad 7 dni. Jak dla mnie ideał telefonu. Zresztą sam uważam, że telefon jest tylko do dzwonienia, ewentualnie do wysyłania smsów. Wcześniej miałem telefon z "milionem" funkcji, z których i tak nigdy nie korzystałem.

-
gelo007 - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości