SPRZEDAM MOTORYNKE W SUPER STANIE
• Strona 1 z 2 • 1, 2
SPRZEDAM MOTORYNKE W SUPER STANIE
MAM DO SPRZEDANIA MOTORYNKE Z PAPIERAMI:D
CHODZI SUPER!!!
CHODZI SUPER!!!
- adrian_666
- Świeżak
- liquid KaczoR
- Świeżak
Motorynka??
A ile to leci
Jak domknie licznik na moich oczach to pojade i to kurestwo wezme. 

-
krzychu8463 - Świeżak
-
krzychu8463 - Świeżak
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
hmm Pająk np.Endurko ja jak byłem młodszy niż te 14 lat dostałem właśnie Yamahe i to był mój pierwszy własny motorek, na którym uczyłem się jeździć, dbać i szykować "w teren".
Dziś mam już pewien bagaż doświadczenia i byle uślizg, dziura, ostry winkiel mnie nie przeraża. Osobiście każdemu początkującemu polecam zacząć od jazdy terenowej póki młody i bez prawka, później to owocuje. Swojemu synowi myślę zafunduję podobny zestaw, najpierw teren kilka lat, później już co będzie wolał.
Pozdrawiam.
Dziś mam już pewien bagaż doświadczenia i byle uślizg, dziura, ostry winkiel mnie nie przeraża. Osobiście każdemu początkującemu polecam zacząć od jazdy terenowej póki młody i bez prawka, później to owocuje. Swojemu synowi myślę zafunduję podobny zestaw, najpierw teren kilka lat, później już co będzie wolał.
Pozdrawiam.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
No ja wtedy nie sięgałem też, nawet dziś jadąc crossem nie daje rady 2 nogami na pełną stopę mam 175, ale to nie przeszkadza, tym się jedzie cały czas więc nie potrzeby dotykać ziemi. A crossy/enduraki zazwyczaj mają taką mase że na 1 nogę można spokojnie przyjąć gorzej z sportowymi/turystykami ale znów siedzenie niżej więc sięgam 2. Jakoś radzimy 

Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
Vercef jak twój ojciec miał kase to ci kupił Yamahe a taka motorynke to mozna kupić po tygodniu pracy przy rwaniu wiśni.
Jak mówisz ze jazda w terenie szkoli przyszłego motocykliste, to chyba kupię sobie Yamahe DT
, na jeden sezon
Jak mówisz ze jazda w terenie szkoli przyszłego motocykliste, to chyba kupię sobie Yamahe DT

Simson SR 50 - 75km\h nie jest tak źle 

-
Voldemord - Świeżak
Nie wiem ile motorynka kosztuje, bo w sumie takowej na oczy nie widziałem, a czy miał kase, moim zdaniem taka Yamaha to też droga nie jest, poniżej 3 tyś można kupić w b.dobrym stanie. Sam swoją jakiś czas temu sprzedałem za 2400, a była ledwo co po remonciku więc igła z czystym sumieniem, tymbardziej że gościu mieszka niedaleko mnie i zadowolony na 102.
Co do terenu polecam taką szkołe, na jeździe po torze i w lesie spędziłem kilka lat i teraz kiedy mam motocykl szosowy YZF600R nie mam problemów, oczywiście mówie tu o tym doświadczeniu którego mam więcej niż laik wsiadający 1 raz na sportową maszynę, bo całe życie się uczymy, a każdy najmniejszy błąd może kosztować za wiele. Tak więc trzeba się pilnować i uważać cały czas, tyle że po tej szkole jaką przeszedłem będąc młody teraz mam więcej doświadczenia, obeznania, wyczucia z motocyklami. Pozdrawiam.
Co do terenu polecam taką szkołe, na jeździe po torze i w lesie spędziłem kilka lat i teraz kiedy mam motocykl szosowy YZF600R nie mam problemów, oczywiście mówie tu o tym doświadczeniu którego mam więcej niż laik wsiadający 1 raz na sportową maszynę, bo całe życie się uczymy, a każdy najmniejszy błąd może kosztować za wiele. Tak więc trzeba się pilnować i uważać cały czas, tyle że po tej szkole jaką przeszedłem będąc młody teraz mam więcej doświadczenia, obeznania, wyczucia z motocyklami. Pozdrawiam.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Ścigacz.pl
Dla niektórych 3000to mało a dla niektórych to dużo, dlaciebie to chyba nie dużo
A koledze chyba chodzi o Motorynke Romet Pony czy Stella, polski produkta dawnych lat. Taki coś w idealnym stanie kosztuje od 300-500zł. No to tydzień rwania wiśni na zarobku
To ja za 3000zł wolał bym Aprilie SR skutera który leci ok 90km\h

A koledze chyba chodzi o Motorynke Romet Pony czy Stella, polski produkta dawnych lat. Taki coś w idealnym stanie kosztuje od 300-500zł. No to tydzień rwania wiśni na zarobku

To ja za 3000zł wolał bym Aprilie SR skutera który leci ok 90km\h

-
Voldemord - Świeżak
Ty masz rometa kadeta jak wdze po opisie i jak się nie mylę to silniki te same co motorynka. Ja jeździłem i na Kadecie i na motorynce, motorynka wydaje mi sie że ma lepsze przyśpieszenie chyba przez te małe kółka.

-
Voldemord - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2