Kingway Chellenger 250 - opinie
• Strona 1 z 1
Kingway Chellenger 250 - opinie
Witam,
Motor Kingway Chellenger 250, kto ma taki motorek, poszukuje informacji na jego temat jak siÄ™ sprawujÄ™, kultura jazdy itp.
Ja sie na chopperach znam tak jak wcale ( wole ścigacze ) Motor ma być dla mojego brata, taki mu się podoba, nie ma doświadczenia jeśli chodzi o motocykle, a wydaje mi sie że 18KM na początek mu wystarczy
Czy na pierwszy motocykl to rozsądny wybór ?
Czy siÄ™ to psuje ?? ( wizyty w serwisie itp )
Wole kupić "chińczyka" ale NOWY, niż używany bo wydatek za nowe moto ok 6000zł to nie aż taki majątek.
z góry dzięki
Motor Kingway Chellenger 250, kto ma taki motorek, poszukuje informacji na jego temat jak siÄ™ sprawujÄ™, kultura jazdy itp.
Ja sie na chopperach znam tak jak wcale ( wole ścigacze ) Motor ma być dla mojego brata, taki mu się podoba, nie ma doświadczenia jeśli chodzi o motocykle, a wydaje mi sie że 18KM na początek mu wystarczy

Czy na pierwszy motocykl to rozsądny wybór ?
Czy siÄ™ to psuje ?? ( wizyty w serwisie itp )
Wole kupić "chińczyka" ale NOWY, niż używany bo wydatek za nowe moto ok 6000zł to nie aż taki majątek.
z góry dzięki

R6 2004 - sprzedana
VN900-2007
i jazda byle dalej 
VN900-2007

- MrYogi
- Świeżak
bleee jak slysze o chinskich podjebach to mi sie nie dobrz robi kup virago 250 albo marudera ,wild star 250 albo nawet 125 uzywanego bedziesz mial wiecej pozytku z tych uzywek niz nowego chinola (mialoem maraudera 125 git maszyna na poczatek)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Super nawet kilkunastoletnie gs 500 pojeździ dłużej od tego gówna było coś takiego jak chodziłem na kurs naprawde koleś mówił że sie złakomił bo nowe gwarancja itd no i miał gwarancje z której korzystał 11 razy w ciągu pół roku. Warunki gwarancji też dobre jak pękła rama to pospawali w serwisie migomatem a jak pękła znowu do dospawali kątownik żeby ,,wzmocnić" jak po 800 km popękały pierścienie to też nie był za szczęśliwy ale spoko czcesz nowy to powodzenia 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Chiński SZROT!!!!!! Tylko tyle mogę napisać.
Dostaje od tego gówna już siwych włosów na głowie.
Czasami modlę się w warsztacie kiedy ludzie zmondrzeją i przestaną kupować to badziewie.
Dostaje od tego gówna już siwych włosów na głowie.
Czasami modlę się w warsztacie kiedy ludzie zmondrzeją i przestaną kupować to badziewie.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Aha dowiedziałem sie też na forum ATV o chińskich quadach na czym polega posiadanie przez dystrybutora części zamiennych, Ponieważ chińczycy nie produkują niczego osobno to dystrybutor rozbiera 2lub3 sztuki z każdego transportu i stąd mają części a jak sie skończą to sie skończą i du..a. Więkrzość z nich napędzają silniki LONCIN które chińczycy robią chyba z przetopionych puszek po piwie bo psują sie tam nieprawdopodobne rzeczy a najszybciej łożyska na zębatce i wale i skrzynia biegów, np po 700 km zębatki od któregoś biegu potrafią sie zetrzeć na gładź. Polecam poszukać info o quadach mają dokładnie te same silniki www. atvpolska.pl
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
no to masz racje moja kuzynka dostala jakiegos wlasnie chinczyka 250 i po jakims 1000 km sie poprostu sypie wszystko!!!lozyska naped itp!!!
habba babba!
-
Brrr... wszelkie Kingwaye Wektory i inne Kiłeje lepiej sobie odpuść. Ja zdawałem na hondzie cb250 i gdyby nie to że ten egzemplarz był dobity przez kursantów śmigał by jak marzenie (w sumie to najłagodniejszy motocykl na jakim siedziałem).
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości