Dla znajacych sie na kawasaki [evil czekam:D]
• Strona 1 z 1
Dla znajacych sie na kawasaki [evil czekam:D]
juz sporo czasu obserwuje wasze forum i nadszedl dzien na kupno nastepnego motorku a obecnie interesuja mnie tylko kawy no i moze jeszcze suzuczki sraczyk i mam takie pytanie bo wiadomo kazdy zachwala swoje a juz bylem u wielu handlarzy i zostaly mi 4 motorki w cudownym stanie tyle tylko ze rozne modele a o jednym zupelnie nic nie wiem (ZX7R) ale jesli mozecie opisac mi i doradzic to byl bym bardzo ale to bardzo wdzieczny chodzi mi o modele ZX7R, no i miejszy brat ZX6R czy poprostu brac Sradzika ceny sa prawie ze identyczne i roczniki tez wiec mam dylemacik
a i co z czesciami i serwisem bo oczywiscie w serwie kawasaki i inych w wawce nawet nie umieli mi "podpowiedziec" na te pytanie "trzeba zobaczyc co to" jedyna odpowiedz, a ja chce tak tylko na oko sie dowiedziec
pozdroooooo i dzieki jesli ktos mnie zechce poczytac
heyy
a i co z czesciami i serwisem bo oczywiscie w serwie kawasaki i inych w wawce nawet nie umieli mi "podpowiedziec" na te pytanie "trzeba zobaczyc co to" jedyna odpowiedz, a ja chce tak tylko na oko sie dowiedziec
pozdroooooo i dzieki jesli ktos mnie zechce poczytac
heyy
- djmuro
- Świeżak
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
Moj ZX6r nie wkręca sie tak szybko jak GSXR 600 kumpla, chodz suzi jest starsza, a no i mniej pije niz kawa. Sam teraz sie zastaniawiam czy nielepiej kupić sobie suzi, bo zawiodłem sie na swoim... :/
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości