Zobacz wÄ…tek - Dla znajacych sie na kawasaki [evil czekam:D]
NAS Analytics TAG

Dla znajacych sie na kawasaki [evil czekam:D]

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Dla znajacych sie na kawasaki [evil czekam:D]

Postprzez djmuro » 26/7/2006, 00:41

juz sporo czasu obserwuje wasze forum i nadszedl dzien na kupno nastepnego motorku a obecnie interesuja mnie tylko kawy no i moze jeszcze suzuczki sraczyk i mam takie pytanie bo wiadomo kazdy zachwala swoje a juz bylem u wielu handlarzy i zostaly mi 4 motorki w cudownym stanie tyle tylko ze rozne modele a o jednym zupelnie nic nie wiem (ZX7R) ale jesli mozecie opisac mi i doradzic to byl bym bardzo ale to bardzo wdzieczny chodzi mi o modele ZX7R, no i miejszy brat ZX6R czy poprostu brac Sradzika ceny sa prawie ze identyczne i roczniki tez wiec mam dylemacik
a i co z czesciami i serwisem bo oczywiscie w serwie kawasaki i inych w wawce nawet nie umieli mi "podpowiedziec" na te pytanie "trzeba zobaczyc co to" jedyna odpowiedz, a ja chce tak tylko na oko sie dowiedziec
pozdroooooo i dzieki jesli ktos mnie zechce poczytac
heyy
djmuro
Świeżak

Postprzez gixxer » 26/7/2006, 03:34

wszystkie sa dobre kwestia gustu ja sie przesiadlem z suzuki na kawasaki a tez mialem w opcij honde i yamaha przejedz sie na motorach ktore chcesz kupic i zobaczysz co ci odpowiada
gixxer
Świeżak

Postprzez fazer 600 (98koni) » 26/7/2006, 09:32

Zgadzam się w 100% z Lovtzą ma racje brać srada.
fazer 600 (98koni)
Świeżak

Postprzez misiek_zx6r1 » 26/7/2006, 20:15

Moj ZX6r nie wkręca sie tak szybko jak GSXR 600 kumpla, chodz suzi jest starsza, a no i mniej pije niz kawa. Sam teraz sie zastaniawiam czy nielepiej kupić sobie suzi, bo zawiodłem sie na swoim... :/
VOLVO FH12 Globtrotter
misiek_zx6r1
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê