Zobacz wątek - święta???
NAS Analytics TAG

święta???

O wszystkim
_________

Postprzez CalibraHunter » 7/12/2007, 11:06

Oj, czepiacie sie :/ Sami sobie psujecie swieta, odbierajac wczesna ich atmosfere tylko jako przedmiotowe naganianie klienta. Take it easy :)
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez harry89 » 7/12/2007, 15:51

wg mnie te wszystkie lampki powinni zawieszac powiedzmy na 2 tygodnie przed swietami i bylby git.

a odnosnie tego co napisala patty brawurka - niby robienie zakupow przedswiatecznych jest fajne, ale pod warunkiem ze jest sie kobieta i wyszukiwanie prezentow jest przyjemnoscią. jak stoje 10 minut w leclercu i za cholere nie wiem czym sie roznią od siebie rozne kremy do rąk czy perfumy to zaczynam "zwątpiać". w koncu kupuje cokolwiek i ide do kasy ;)
Kawasaki ZX-6R
harry89
Bywalec

Postprzez sepo » 7/12/2007, 16:14

harry89 napisał(a):a odnosnie tego co napisala patty brawurka - niby robienie zakupow przedswiatecznych jest fajne, ale pod warunkiem ze

... się ma kaskę na to wszystko. Ludzie którzy mają problemy z kasą te wszystkie reklamy tylko dołują i przypominają o braku sałaty prze co dla niektórych święta stają się mało przyjemne...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Rawro » 7/12/2007, 16:24

tak tak a szyt głupoty to wybrać sie za tydzień do marketu na zakupy świąteczne..:-)

i tu pokazujemy sami jacy to my mÄ…drzy bo kazdy leci po zakupy w ostatniej chwili.....

mam urlop więc dziś byłem w markecie(z konieczności) bo nie cierpie i juz sie młyn zaczyna ..środek dnia a ludzie zamiast w pracy to zgadnijcie gdzie :-( chyba z godzine przy kasie spędziłem
www.forum.kawasaki.pl | | Kawasaki ZX-9R 00`
Rawro
Świeżak

Postprzez harry89 » 7/12/2007, 16:34

rawro - ja robie zakupy dzien przed wigiliÄ…, bo jakbym zrobil wczesniej to ryzykuje ze ktos odkryje moje prezenty zakopane wsrod ubran na polce :D np. mama przynoszÄ…ca mi wyprane ciuchy... ;)
Kawasaki ZX-6R
harry89
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê