silnik chodzi jak traktor
• Strona 1 z 1
silnik chodzi jak traktor
hej, wczoraj podczas powrotu ze sklepu silnik samoistnie zmienił klang na taki chrobocząco dzwoniący, tak jakby w środku coś się urwało i waliło po wszystkich ścianach, oczywiście moje pytanie jest proste: co to może być??
Si Vis Pacem, Para Bellum
- xav
- Świeżak
człowieku, a co ma do tego tłumik, ten odgłos wydobywa się z silnika, dodam, że jest najbardziej słyszalny na jałowym i na jedynce, ja nie mam zamiaru zagłuszyć tego szajsu, tylko zlikwidować przyczynę, więc ściąganie tłumika na nic mi się nie przyda, proszę was o konstruktywne wnioski,
- xav
- Świeżak
sebastianx1 napisał(a):ja ci juz dałem cenną rade ( za darmo ! ) następna będzie płatna !
Co to za pacan wlazł z buciorami na forum?
"Wpuść chama do biura to atrament wypije!!!!"
Przyłazi takie coś i wk@#$%a!
Won Dziadu!!!
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli słyszysz głośnie walenie to mogą być to pierścienie, możliwe że któryś pękł i wali. Kolega tak miał więc wiem z doświadczenia.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
hej, właśnie o takie rady mi chodziło, ja też obstawiam zawór, ale to zobaczymy w piątek, bo mam zamiar dobrać się do dziada, nie oddam do serwisu, sam się pobawię
, motong na razie stoi, bo ten klang nie wróży niczego dobrego, a nie chcę mu szarpać niepotrzebnie wnętrzności, bo zrobię kaszanę z cylindra,
jak obaczym co i jak to napiszÄ™

jak obaczym co i jak to napiszÄ™
- xav
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości