Oklejenie motocykla folią
• Strona 1 z 1
Oklejenie motocykla folią
Witam wszystkich. Mam pytanie czy otrzymam ciekawy efekt oklejając motocykl folią ? (mowa o Hondzie NSR 125F naked) Owiewki są podrapane, a kolor troszke mi nie bardzo pasuje, gdyż mam własną wizję co do niego
Interesuje mnie czy nie będzie większych problemów z oklejeniem owiewek za pomocą folii sprzedawanej na allegro w różnych kolorach. Czy to nie będzie wieśtuning i nie będzie wyglądać jak zabawka z odpustu ? Mógłby mi ktoś doradzić ? Może ma ktoś fotki takich motocykli ? Chciałbym okleić go folią czarny połysk i nakleić naklejki z torowej wersji NSR 500. Proszę o sugestie. Pozdrawiam.

-
neoox - Świeżak
Zachodu z tym tyle, że radzę pomalować. A jeszcze jak Ci zaczną po czasie odłazić to dopiero będziesz klął.
pozdr.
pozdr.
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
W sumie to jak okleisz tymi naklejkami to i tak wypadałoby to przy lakierować żeby się zaraz nie zdarły ... to w sumie nie wiem czy nie lepiej pomalować na taki kolorek jak Ci się podoba ... ewentualnie jakieś fajne naklejki ... na to lakierek i masz motorek... cud,miód i orzeszki
choć swoją drogą jeśli Ci przyjdzie to zrobić u lakiernika to pewnie niezłe koszta to będą :/ co innego jak sie ma możliwość zrobić samemu 

Romet "Polo" >>> WSK Dudek >>> Yamaha XJ550 >>> Honda VFR 750 rc36
- Xemiz
- Świeżak
w nakedzie nie może być owiewek? Może nie dokładnie znasz pojęcie "owiewka"??Manhatan napisał(a):O które owiewki Ci chodzi, bo skoro twierdzisz, że masz nakeda, to znaczy, że nie masz owiewek
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
xemiz napisał(a):W sumie to jak okleisz tymi naklejkami to i tak wypadałoby to przy lakierować żeby się zaraz nie zdarł
Przylakierowanie naklejki to kiepski pomysł - odstają nam pod lakierem bezbarwnym. Jak są nei przylakierowane to po jakimś czasie można je odkleić jak sie znudza

Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa