Jak usunąć immo z Yamahy?
• Strona 1 z 1
Jak usunąć immo z Yamahy?
Posiadam Yamahę FZ6 2006/2007. Ma ona mechanicznie uszkodzony immobilizer przy stacyjce. Czy można jakoś usunąć całkowicie z niej immo czy pozostaje tylko wydać kupę kasy na nowy komplet stacyjka+kluczyki+ECU+wkładki.
Dziękuję z góry za wszelkie sensowne rady i sugestie.
Dziękuję z góry za wszelkie sensowne rady i sugestie.
- bambino
- Świeżak
Gościu pierwszy post i pytasz się jak usunąć immobiliser. Chcesz byśmy ci pomogli w jakiejś nielegalnej akcji.
Sorki jeśli Cie obraziłem, ale z mojej strony Twój post wydaje się co najmniej dziwny. Pojedź do serwisu. Jeśli kupiłeś rocznego bzyka to i na serwis powinno coś Ci zostać.
Sorki jeśli Cie obraziłem, ale z mojej strony Twój post wydaje się co najmniej dziwny. Pojedź do serwisu. Jeśli kupiłeś rocznego bzyka to i na serwis powinno coś Ci zostać.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
W żadnej nielegalnej akcji. Jeśli masz jakieś wątpliwości to mogę Ci przesłać skany dokumentów motocykla. W serwisie chcą sprzedać cały zestaw (klucze, stacyjka, modół, wkładki) za 4tys. a to chyba lekka przesada. Motocykl sobie sprowadziłem z uszkodzoną czachą, lampą, zegarem i stacyjką i chciałbym jeśli można naprawić go w miarę tanio. Nie spieszy mi się bo do wiosny jeszcze trochę czasu, a jak nic nie wymyslę to i tak mam tańsze rozwiązanie niż opcja serwisowa, ale szukam ewentualnych sugestii co można zrobić. Do motocykla posiadam oryginalne kluczyki (komplet 3 sztuki).
A dlatego pierwszy post na taki temat, bo z prostszymi problemami jakoś zawsze dawałem sobie radę.
Pozdrawiam i jeśli można to proszę o sensowne sugestie.
A dlatego pierwszy post na taki temat, bo z prostszymi problemami jakoś zawsze dawałem sobie radę.
Pozdrawiam i jeśli można to proszę o sensowne sugestie.
- bambino
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości