Który wybrac?? jutro jade tylko po ktorego?? zobaczcie to pl
• Strona 1 z 1
Który wybrac?? jutro jade tylko po ktorego?? zobaczcie to pl
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M590831
czy
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M591798
Do mnie bardzie suzi przemawia bo mlodsza, za obydwie chca 4 tys!!!
Po suzi mam dalej ale wydaje sie mi ze to lepszy wybor
a ile kosztuje remont skrzyni w tym moto
http://www.allegro.pl/item274789608_suz ... dzony.html
Prosze o odpowiedzi!!
czy
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M591798
Do mnie bardzie suzi przemawia bo mlodsza, za obydwie chca 4 tys!!!
Po suzi mam dalej ale wydaje sie mi ze to lepszy wybor
a ile kosztuje remont skrzyni w tym moto
http://www.allegro.pl/item274789608_suz ... dzony.html
Prosze o odpowiedzi!!
- romus
- Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
Pier****** hipolicie!
Jakby to było tak, że Suzuki się psuje, a Honda nie...
Ludzie to są crossówki, nie ważne czy Honda, czy Suzuki, czy Yamaha, to jest tak skonstruowane żeby zapier****** i się psuło! W suzuki padnie skrzynia, a w Hondzie korbowód i na jedno wyjdzie... Koszt remontu skrzyni w RM to 1000zł jak kupisz używaną skrzynie razem z kompletem wszystkich uszczelek i simeringów. Na nowych wszystkich częściach ok. 5k zł podejrzewam. Ale to mówie o sytuacji, gdzie trzeba wymienić wszystko co jest w skrzyni!
I nie żeby nie było, że chwale swoje, poprostu śmieszą mnie komentarze, że Honda to Honda, a Suzuki jest gówniane... bo są to opinie z dupy wzięte, wszyscy wszystko wiedzą jak to jeden kolega forumowy ma w informacji ''z autopsji'' więc, jeżeli ktoś nie ma doczynienia z daną marką to niech zachowa swoje opinie dla siebie. Jedyną opinią jaka należy się kierować to osób, które osobiście na własnej skórze mogły doznać problemów związanych z tymi motocyklami.

Ludzie to są crossówki, nie ważne czy Honda, czy Suzuki, czy Yamaha, to jest tak skonstruowane żeby zapier****** i się psuło! W suzuki padnie skrzynia, a w Hondzie korbowód i na jedno wyjdzie... Koszt remontu skrzyni w RM to 1000zł jak kupisz używaną skrzynie razem z kompletem wszystkich uszczelek i simeringów. Na nowych wszystkich częściach ok. 5k zł podejrzewam. Ale to mówie o sytuacji, gdzie trzeba wymienić wszystko co jest w skrzyni!
I nie żeby nie było, że chwale swoje, poprostu śmieszą mnie komentarze, że Honda to Honda, a Suzuki jest gówniane... bo są to opinie z dupy wzięte, wszyscy wszystko wiedzą jak to jeden kolega forumowy ma w informacji ''z autopsji'' więc, jeżeli ktoś nie ma doczynienia z daną marką to niech zachowa swoje opinie dla siebie. Jedyną opinią jaka należy się kierować to osób, które osobiście na własnej skórze mogły doznać problemów związanych z tymi motocyklami.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Moim zdanie Honda leprze,mają bardziej wytrzymałe silniki,a jesli zalezy Ci na mocy,kup Kawasaki.Muszisz zwrucic uwage czy kola niesa scentrowane,czy rama jest prosta,czy nic niejest spawane ani prostowane młotem.Silnik musisz dobrze obejzec,jesli nic niestuka niepuka,olej niewycieka,gaznik jest sczelny i równo pracuje to mysle ze mozesz z czystym sumieniem kupowac,i niedaj poznac po sobie ze jestes napalony na sprzed,zniechęcaj sie lepiej to moze cos z ceny opusci,a jak bedzie widzie ze Ci zalezy to moze nic nieopuscic:D
- Włochaty
- Świeżak
Manhatan napisał(a):Pier****** hipolicie!
I nie żeby nie było, że chwale swoje, poprostu śmieszą mnie komentarze, że Honda to Honda, a Suzuki jest gówniane... bo są to opinie z **** wzięte, wszyscy wszystko wiedzą jak to jeden kolega forumowy ma w informacji ''z autopsji'' więc, jeżeli ktoś nie ma doczynienia z daną marką to niech zachowa swoje opinie dla siebie. Jedyną opinią jaka należy się kierować to osób, które osobiście na własnej skórze mogły doznać problemów związanych z tymi motocyklami.
a czy ja kiedykolwiek napisałem ,że suzuki jest gówniane ??? wiem ,że jeżdziłem cr co prawda zabytkową troche 89r. i zapierniczała jak trala po lesie polach itd. i ogólnie polecam CR!!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 napisał(a):wybór należy do ciebie ja wybrałbym cr 125 a czemu bo temu ,że Honda i tyle!!! wiem co dobre!!!
romus: nie zwracaj uwagi na komentarze typu "honda to honda"
ja mam jamasze yz250 i nie narzekam,jestem z niej bardzo zadowolony.I wlasnie dlaczego nie biezesz pod uwage Yamahy ?
Jesli mialbym ci doradzic to Suzuki RM125 moj znajomy mial taka(1997),mialem okazje sie nia ptrzejechac,pamietam to do dzis nie zle mnie sponiewierala

pozd
- falken86
- Świeżak
hm, teraz mam do glowy wbitego klina, gadale z gosciem i powiedzial ze fullcrossa jest trudno sprzedac, za na sezon to 3-4 tloki trzeba, ze utrzymanie cholernie drogie i wogule, aha i mowil ze nie wezme za niego w sezonie nawed 4 tys, mi osobiscie sie wydaje ze sciemnia ale szczerze to mnie to troche zniechecilo, jezeli moto obecnie jest w bdb stanie to wytrzyma jeszcze sezon przy uzytkowaniu z glowa????
pomozcie, PLEAS!!!!!
Tomasz
pomozcie, PLEAS!!!!!
Tomasz
- romus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości