Pomoc przy wyborze skuterów do wypożyczalni
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dokladnie, moim zdaniem niemusza byc to szybkie skuterki bo beda rozwijaly predkosc do 50 km/h musza byc bez plastikow, musza byc proste w naprawie, i malo zawdone, slider chyba bedzie najlpeszy
prosty dobry i niedrogi, zatrudnienie mechanika sredniej klasy w zupelnosci wystarczy 

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
a ja dalej się uprze przy swoim ! miałem piaggio ,miałem glebe przy ok. 70-75 km/h skuter uderzył bokiem o asfalt i szlifował z plastikami nic(porysowane) , srka i aerox też mają bardzo dobrą opinie jeżeli chodzi o jakość i spasowanie plastików
skuter niedość ,że musi jechać to jeszcze wyglądać aby przyciągnąć klientów ,taki małolat wypożyczając skuter napewno będzie nim chciał się popisać przed laskami no nie ? ciecz to podstawa ,niedość ,że nieprzegrzeje go nikt to jeszcze wydłuża żywotność
a jeżeli zblokowane do 45 km/h to plastik niema bata pęknąć tylko sie porysuje a zawsze można mieć pisak o odpowiednim kolorze do zamaskowania i naklejki ,a w razie połamania przesyłka długo niepotrwa a koszt pokrywa ten co sie wywalił
skuter niedość ,że musi jechać to jeszcze wyglądać aby przyciągnąć klientów ,taki małolat wypożyczając skuter napewno będzie nim chciał się popisać przed laskami no nie ? ciecz to podstawa ,niedość ,że nieprzegrzeje go nikt to jeszcze wydłuża żywotność
a jeżeli zblokowane do 45 km/h to plastik niema bata pęknąć tylko sie porysuje a zawsze można mieć pisak o odpowiednim kolorze do zamaskowania i naklejki ,a w razie połamania przesyłka długo niepotrwa a koszt pokrywa ten co sie wywalił
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
korek31 napisał(a):musi jechać to jeszcze wyglądać aby przyciągnąć klientów ,taki małolat wypożyczając skuter napewno będzie nim chciał się popisać przed laskami no nie ?
Zestaw audio w kufrze (+ płytka "techno manieczki jazdaaaa" gratis), kolorowe neonówki, świecące wentylki, naklejki SZMOCY, podgięta tablica, płyta CD zawieszona na obydwu lusterkach i tłumik od IŻ'a powinien załatwić sprawę

Plastiki w skuterze powinny jak najmniej odstawać. Nawet przy 10km/h da się połamać plastiki

Nie zastanawiałeś się może nad kupnem także 1 motocykla (np. enduraka). Mało wypożyczalni oferuje motocykle, a na pewno większe zainteresowanie było by motungiem niż skuterem. Co za tym idzie, więcej kasy za motocykl byś mógł brać (powiedzmy skuter - 10zł/h, motocykl - 15zł/h).
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
Jak powietrzak jest zablokowany do 45 to na pewno sie nie przegrzeje
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Moim zdaniem kup nowe skutery tgb 101s Orion i bedziesz mial z bani maja malo plastikow i sa dobrze mocowane. Nie jest to chinski szajs. Taki nowy kibel kosztuje 4500 wiem bo posiadam taki tylko troszke inny. Do tego beda zablokowane. pozdro
Pamietaj! Uzywaj opcji szukaj! Pomysl o ciezko pracujacych MORDERATORACH.!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873

-
Failed - Świeżak
No tgb nie są Chińskie tylko Tajwańskie
Ale wbrew pozorom dobre ,,krzesełka" znam kilka osób co kupiło nowe i po 10tyś nie narzekają.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Failed napisał(a):Moim zdaniem kup nowe skutery tgb 101s Orion i bedziesz mial z bani maja malo plastikow i sa dobrze mocowane. Nie jest to chinski szajs. Taki nowy kibel kosztuje 4500 wiem bo posiadam taki tylko troszke inny. Do tego beda zablokowane. pozdro
no niebyłbym dumny mając tego skutera i niechwaliłbym się , może są lepsze od chińczyków ale do markowych im brakuje ,
a Co do posta bardzo głupią uwage dałeś po co dawać 4500zł jak za 3500-4000 można kupić lepszego markowego chłodz. cieczą i 2 tarczowe hamulce z lepszymi plastikami ?
rozumiem ,że jesteś człowieku podjarany swoim skuterem ale niepchaj się z nim do każdego posta i niepolecaj go każdemu
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
moze piaggio zipy male skuterki wiec kazda dziewczyna czy jakis malutki gowniarz sobie poradzi,a nie sa wcale takie drogie.
-
CeBeRek - Stały bywalec
enduro?? to trochę większy wydatek i nie wiem czy na Półwyspie Helskim można wszędzie się poruszać na motorkach???
- Platon
- Świeżak
-
CeBeRek - Stały bywalec
korek31 napisał(a):Failed napisał(a):Moim zdaniem kup nowe skutery tgb 101s Orion i bedziesz mial z bani maja malo plastikow i sa dobrze mocowane. Nie jest to chinski szajs. Taki nowy kibel kosztuje 4500 wiem bo posiadam taki tylko troszke inny. Do tego beda zablokowane. pozdro
no niebyłbym dumny mając tego skutera i niechwaliłbym się , może są lepsze od chińczyków ale do markowych im brakuje ,
a Co do posta bardzo głupią uwage dałeś po co dawać 4500zł jak za 3500-4000 można kupić lepszego markowego chłodz. cieczą i 2 tarczowe hamulce z lepszymi plastikami ?
rozumiem ,że jesteś człowieku podjarany swoim skuterem ale niepchaj się z nim do każdego posta i niepolecaj go każdemu
Jezdziles chociaz na takim kibelku? wiesz cos o nim? pewnie nawet nie wiesz jak wyglada i jaki ma silnik eeepfffffffff no sory nie jestem podjarany ze mam taki skuter tylko ja tu sie postaram doradzic napewno do 5k te skutery sa najlepsze chyba ze ty poinformowany wolisz zip'a co do posta to pokaz mi czlowieku gdzie o nim jeszcze pisalem mooze w temacie "pokazcie czym jezdzicie" zastanow sie.

-
Failed - Świeżak
Failed napisał(a):Jezdziles chociaz na takim kibelku? wiesz cos o nim? pewnie nawet nie wiesz jak wyglada i jaki ma silnik eeepfffffffff no sory nie jestem podjarany ze mam taki skuter tylko ja tu sie postaram doradzic napewno do 5k te skutery sa najlepsze chyba ze ty poinformowany wolisz zip'a co do posta to pokaz mi czlowieku gdzie o nim jeszcze pisalem mooze w temacie "pokazcie czym jezdzicie" zastanow sie.
a tak jeździłem takim i widziałem takiego i wiem o nim dość troche bo kumpel ma takiego i specialnie zadowolony niejest bo patrzy na niego z dystansu. Niewiem co wyskakujesz z zipem bo to jeszcze gorszy złom ....
I niekłuć się człowieku bo twuj skuter do piaggio aprili czy yamahy niema co porównywać .
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
korek31 napisał(a):Failed napisał(a):Jezdziles chociaz na takim kibelku? wiesz cos o nim? pewnie nawet nie wiesz jak wyglada i jaki ma silnik eeepfffffffff no sory nie jestem podjarany ze mam taki skuter tylko ja tu sie postaram doradzic napewno do 5k te skutery sa najlepsze chyba ze ty poinformowany wolisz zip'a co do posta to pokaz mi czlowieku gdzie o nim jeszcze pisalem mooze w temacie "pokazcie czym jezdzicie" zastanow sie.
a tak jeździłem takim i widziałem takiego i wiem o nim dość troche bo kumpel ma takiego i specialnie zadowolony niejest bo patrzy na niego z dystansu. Niewiem co wyskakujesz z zipem bo to jeszcze gorszy złom ....
I niekłuć się człowieku bo twuj skuter do piaggio aprili czy yamahy niema co porównywać .
Ku*** a ja poruwnuje? nie ja napisalem posta a ty sie przyjeba**** zreszto n/c nie udzielaj sie zal sie na priv

-
Failed - Świeżak
polecam piaggio zip:) mocny i zrywny skuterek:) i czesci latwo dostepna;)
pozdro;)
pozdro;)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
No do wypozyczalni nic lepszego niz piaggio zipy.
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości