Kolejne moto, tym razem na poważnie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dziękuję Wam koledzy bardzo za pomoc! Szkoda, że na forum nie ma systemu przyznawania plusów czy cuś. Temat o Honecie-dzięki, nie zauważyłem, a na forum wchodzę przez link do mojego tematu zawsze
Myślę, że wszystko będzie teraz zależało od dokładnych funduszy, którymi będę dysponował na początku 2008. Zależy mi na maszynie napewno młodszej niż 10 letniej, prostej, najlepiej w oryginalnym malowaniu i zadbanej. Jak nie starczy mi na Horneta z 17 calowym kołem, to porozglądam się za Banditem. No chyba, że kupię następne auto... Sorry!:) Temat uważam za zamknięty i dziękuję jeszcze raz wszystkim!

- kompot
- Świeżak
A jednak mam coÅ› jeszcze do dodania
Po pierwsze, bardzo podobała mi się też nowa CBF600, ale wydawało mi się, że mnie na nią nie stać. Pytanie więc, co z tym:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M601215
I druga sprawa. Czy jest opłacalne kupienie nakeda z owiewka i zrobienie z niego golasa? Ile takie coś kosztuje, czy mocowania wszystkie są i czy jest problem z odsprzedaża-tj. czy zawarte informacje w numerach na ramie itd będą na to wskazywały? Dzięki

Po pierwsze, bardzo podobała mi się też nowa CBF600, ale wydawało mi się, że mnie na nią nie stać. Pytanie więc, co z tym:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M601215
I druga sprawa. Czy jest opłacalne kupienie nakeda z owiewka i zrobienie z niego golasa? Ile takie coś kosztuje, czy mocowania wszystkie są i czy jest problem z odsprzedaża-tj. czy zawarte informacje w numerach na ramie itd będą na to wskazywały? Dzięki
- kompot
- Świeżak
"Wiesz, przejrzałem 40 z 82 stron tematu co na pierwsze moto i nie miałem już sił, poprostu nie znalazłem tam takiego przypadku jak mój. Taaa, R1 Kupiłbym to tylko, gdybym mieszkał przy jakimś torze. I oczywiście nie teraz:)"
Po co ci tor??? Kuzyn ma Yamahe R1 i wystarcza mu kawałek prostej drogi
Po co ci tor??? Kuzyn ma Yamahe R1 i wystarcza mu kawałek prostej drogi
Romet Ogar 205>Simson s 51>WSK 175>WSK 125>Suzuki RG 80
-
Enemy - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości