lagi Bandit 600n a rf600 ???
• Strona 1 z 1
lagi Bandit 600n a rf600 ???
Witam, czy ktoś się orientuje, napewno nie jedna osoba miała taki problem, a mianowicie czy zawieszenie od suzuki RF 600 bedzie pasowało do Bandita 600N, wiekszość twierdzi że tak, ale już na pierwszy rzut oka widac że golenie od bandita mają inaczej otwory do mocowania błotnika (śruby idą poprzecznie, a w RF pionowo, a błotnik przymocowany do blachy łączącej 2 golenie), no i najważniejsze średnica i długośc lagów??? Według tabeli na stronie http://www.tecrol.bielsko.pl/tecrol.php?sth=oferta
bandit ma lagi o średnicy 41mm i długości 625, a RF (wprawdzie 900, może 600 ma inaczej) 43mm i długość 571mm, wg mnie różnica jest spora, więc skąd opinia że to takie same zawieszenie? czy ktoś stosował zamiennie, jak to naprawde jest?
ps. mam bandita z uszkodzonym przodem, a jest możliwość zakupu zawieszenia od RF, mocowanie błotnika przy goleniach to nie aż taki problem, bo golenie można by zostawić stare, ale czy rury od RF-ki bedą pasowały do goleni Bandziorka
.
Pozdrawiam
bandit ma lagi o średnicy 41mm i długości 625, a RF (wprawdzie 900, może 600 ma inaczej) 43mm i długość 571mm, wg mnie różnica jest spora, więc skąd opinia że to takie same zawieszenie? czy ktoś stosował zamiennie, jak to naprawde jest?
ps. mam bandita z uszkodzonym przodem, a jest możliwość zakupu zawieszenia od RF, mocowanie błotnika przy goleniach to nie aż taki problem, bo golenie można by zostawić stare, ale czy rury od RF-ki bedą pasowały do goleni Bandziorka

Pozdrawiam
- dmb
- Świeżak
Z Twoich danych o ile goleń byś na chama wcisnął w półkę to zawieszenie o 5.5 cm byłoby niższe.
Jak może zauważyłeś gdy siadałeś na bandita to przednie zawiechy te 4 cm opadały. RF-ka pewnie opadała te 2 cm lub wcale ze względu na sztywniejszy przód.

Jak może zauważyłeś gdy siadałeś na bandita to przednie zawiechy te 4 cm opadały. RF-ka pewnie opadała te 2 cm lub wcale ze względu na sztywniejszy przód.
Kup jak możesz tanio i eksperymentujdmb napisał(a):ps. mam bandita z uszkodzonym przodem, a jest możliwość zakupu zawieszenia od RF, mocowanie błotnika przy goleniach to nie aż taki problem, bo golenie można by zostawić stare, ale czy rury od RF-ki bedą pasowały do goleni Bandziorka.
Pozdrawiam

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości