Yamaha dt 125r-jak ją odblokować ?
• Strona 1 z 1
Yamaha dt 125r-jak ją odblokować ?
Witam was ponownie
Mam pytanie dotyczące odblokowania Yamahy dt125r. Moja jest sprowadzona z Deutschland i poleci mi teraz tylko 90km/h, a wiem że może więcej
Przy 90km/h odcina jej dopływ paliwa i wydaje mi sie też że jest też zablokowana na obrotach, na zegarze 12 000 obrotów, ona dochodzi tak około do 9 tys i trzeba wyższy bieg jej dać. Proszę o jakieś porady 

-
Tomek_mm7 - Świeżak
Podałbys chociaz rok produkcji tej yamahy... pozatym te z niemiec sa jakos dziwnie blokowane np jeden bieg nie wpięty... www.dt125.de czytaj tam!
-
Zwierzu - Świeżak
hmm poczytaj na tej stronie jak jest. Ja ci powiem tyle ze kumpel miał z niemiec to trzeba ją było na module odblokowac i rure kroic na wysokości kolanka...
Poczytaj - na tamtej stronie jest wszystko tymbardziej o blokadach stosowanych w tych egzemplarzach na niemcy - wkońcu niemiecka strona
Poczytaj - na tamtej stronie jest wszystko tymbardziej o blokadach stosowanych w tych egzemplarzach na niemcy - wkońcu niemiecka strona
-
Zwierzu - Świeżak
Teraz jak ją jeźdze to widze że ją blokuje też na obrotach, dochodzi do 8 000 obrotów i trzeba zmienić bieg na wyższy, trochę kapa
ale jakbym dokładnie wiedział jak ją odblokować to bym sie udał do jakiegos mechanika albo serwisu i byłoby po sprawie. Może cos mi jeszcze doradzicie ???

-
Tomek_mm7 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości