kawa zx6r 2005r- opinie, porady
• Strona 1 z 1
kawa zx6r 2005r- opinie, porady
Witam,
niedawno zostalem właścicielem kawy zx6r z 2005 roku, chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tego motorku, a takze uzyskac jakies informacje na temat jego uzytkowania,czy cos sie w nim psuje, czy ma jakies wady itp?? Moze ktos z was jezdzi takim, moze ktos ma serwisówki ? Wczesniej jezdzilem honda cbr F4i i nie moge na niego narzekac mam nadzieje ze w tym przypadku bedzie podobnioe
. Moto ma przjechane od nowosci nie całe 500 km wiec jest praktycznie nowy. Był on spropwadzony z USA i podczs transportu ulegl uszkodzeniu - polamane plastkiki itp. Zaczynam powoli naprawe plastikow. Acha mamjeszcze pytanko co do wydechu jak to jest w przypadku wymiany na sportowy??? Bo ta kawa ma cos takiego jak system dopalania spalin ???
niedawno zostalem właścicielem kawy zx6r z 2005 roku, chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tego motorku, a takze uzyskac jakies informacje na temat jego uzytkowania,czy cos sie w nim psuje, czy ma jakies wady itp?? Moze ktos z was jezdzi takim, moze ktos ma serwisówki ? Wczesniej jezdzilem honda cbr F4i i nie moge na niego narzekac mam nadzieje ze w tym przypadku bedzie podobnioe

Ostatnio edytowano 13/11/2007, 18:14 przez pxx1, łącznie edytowano 1 raz
- pxx1
- Świeżak
ja slyszalem ze w zx9 skrzynia nie byla zbyt mocna ale o zx 6 2005 rok trudno cos powiedziec ale napewno nie musisz sie martwic jest to swiezy sprzecik i napewno nic przykrego sie z nim nie stanie!!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
witam ,kleje sie do tematu,jak z tym sprowadzaniem-moglbys opisac` wszystkie koszzta jakie poniosles?....slyszalem ze 6% cla i do tego 22%vatu,co z wysylka jakie koszta?ile za rozladunek i co za osly to pakowali zebym sam sie niewrabal na tak lipna firme
Moto zx6rr sa niezawodne-dbaj o wszystkie przeglady w czasie to bedzie luzik
Moto zx6rr sa niezawodne-dbaj o wszystkie przeglady w czasie to bedzie luzik
- biceps21
- Świeżak
Tak jest dobry olej na czas docieraj na spokojnie i nie powinno sie nic dziać
i to jeszcze długo długo 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Nie sprowadzalem sam motocykla, kupilem go w Polsce juz sprowadzonego. Ale ja jako pierwszy rejestrowalem go w Polsce i wiem ze jest sporo biegania z papierami. Troche zainetersowalem sie tematem i sciagniecie troche kosztuje niekiedy wiecej niz samo moto ( w porownaniu oczywiscie do ceny moto w USA) ale i tak w sumie napewno wychodzi taniej. Moj byl sciagany przez niemcy dlatego tez dochodzi troche papierkow ( jak odprawa celna ) ale wiem ze odpada wtedy jakas oplata i wychodzi taniej co to dokladnie nie wiem.
- pxx1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości