kawa zx12r, czy to dobry wybor
• Strona 1 z 1
kawa zx12r, czy to dobry wybor
Obecnie przebywam w Stanach. Trafila mi sie tutaj do kupienia Kawa zx12r z 2003 roku, z malym przebiegiem. Nie mam doswiadczenia z motocyklami kawasaki, a tym bardziej z zx12r. Gdyby to byla cbr-ka, albo gsxr to nie mialbym zadnych wadpliwosci. Prosze, napiszcie czy to jest trwaly i zywotny sprzet, jak ze spalaniem, czesciami itd.
Z gory dziekuje za pomoc
Z gory dziekuje za pomoc
- grom
- Świeżak
dlaczego zadajesz takie pytanie kazdy motor ktory kupisz bedzie dobry byly juz tutaj takie tematy ja obecnie mam zx10r tez mieszkam w stanach poprzednio mialem gsxr600 i z oby dwoch jestem albo bylem zadowolony kwestia gustu i jak ci motor pasuje a kazdy motor mozesz zakatowac takze jak masz okazje to kup
- gixxer
- Świeżak
Nie jest to moj pierwszy sprzet, ale kawy jeszcze nie mialem. Zx12r z wygladu mi sie podoba(jak wiekszosc kawasaki).Tyle, ze mi na wygladzie az tak bardzo nie zalezy. dla mnie liczy sie bardziej zywotnosc, wytrzymalosc sprzetu. Ludzi ktorych znam jezdza w wiekszosci na hondach i suzuki, wiec jak widzicie nie mam zadnych doswiadczen z kawasaki, i z tad moje pytanie o zx12r
- grom
- Świeżak
Z calym szacunkiem Panowie, ale srac mi sie chce jak slysze takie pier...e. Naprawde za kazdym razem jak ktos walnie gafe trzeba z tego zrobic temat rzeke w gow...ej scenerii? Co z piekna idea forow, na lamach ktorych mozna sobie podyskutowac na spoko tematy w milym gronie?
Nie chce sie czepiac, ale jak tak bedzie dalej (a niestety trzymacie poziom niezmiennie ten sam) to nikt powazny nie bedzie tu zagladal i dzielil sie z nami swoja wiedza. No chyba ze to forum jest po to zeby banda dzieciakow mogla sobie poszczekac do woli, a jak ktos przejedzie 10km wiecej zeby sie mogl powymadrzac. Jesli tak to od razu mowcie - bo szkoda zycia na takie rzeczy.
Nie chce sie czepiac, ale jak tak bedzie dalej (a niestety trzymacie poziom niezmiennie ten sam) to nikt powazny nie bedzie tu zagladal i dzielil sie z nami swoja wiedza. No chyba ze to forum jest po to zeby banda dzieciakow mogla sobie poszczekac do woli, a jak ktos przejedzie 10km wiecej zeby sie mogl powymadrzac. Jesli tak to od razu mowcie - bo szkoda zycia na takie rzeczy.
- orzech
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości