jaki rozmiar buta????
• Strona 1 z 1
jaki rozmiar buta????
Witam.Chce kupic buty moto, konkretnie-sidi b2.Mam rozm 42.5-43, jaki powonienem kupic rozm butow moto?Pisza ze o jeden wiekszy, wiec 44, czy moze 43?HELP.Dzieki
Prosze o zakladanie tematow w odpowiednich dzialach januszrosa
Prosze o zakladanie tematow w odpowiednich dzialach januszrosa
-
piwek - Świeżak
Re: jaki rozmiar buta????
piwek napisał(a):Witam.Chce kupic buty moto, konkretnie-sidi b2.Mam rozm 42.5-43, jaki powonienem kupic rozm butow moto?Pisza ze o jeden wiekszy, wiec 44, czy moze 43?HELP.Dzieki
Czy ja wiem czy większy ?, musisz czuć się w nich komfortowo i pewnie. Najlepiej idz do sklepu, przymierz, zobacz jaki numer Ci odpowiada i ewentualnie taki rozmiar zamów w necie, bo taniej

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Nie bądź gorszy od Poznaniaka, Krakusa i Szkota razem wziętych. Nie oszczędzaj kupując na odległość tylko idź do sklepu, przymierz, kup i daj zarobić temu co pozwolił dokonać Tobie dobrego zakupu.
Albo wyślij odlew Twojej zacnej stopy

<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
To dość skomplikowana sprawa, najlepiej taki rozmiar żeby pasował na stope, jak kupisz za mały to będą niewygodne ale to nieszkodzi wtedy może będą pasować na twoją dziewczyne, a jak i na nie to kiedyś będziesz mieć dziecko i wtedy będą jak znalazł 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
eee no jakbym kupil za maly but to zamiast wrzucac go do szafy i czekac na cud, ze moze kiedys na kogos beda pasowaly to raczej wymienil bym na wieksze 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Grubas napisał(a):Nie bądź gorszy od Poznaniaka, Krakusa i Szkota razem wziętych. Nie oszczędzaj kupując na odległość tylko idź do sklepu, przymierz, kup i daj zarobić temu co pozwolił dokonać Tobie dobrego zakupu.
No nie wiem, nie każdy może sobie pozwolić na super ciuchy motocykl i tak dalej. Więc jeżeli jest okazja zaoszczędzić parę groszy i wydać to później na jakąś wyprawę nad morze to sądzę, że warto.
A jeżeli chodzi o sklepy, to faktycznie może się ktoś urazić, że u niego nie kupię a robię zamieszanie przymierzam i tak dalej. No, ale trzeba się już z tym liczyć.
FZS 600, START- sezon 2007 rok
Szerokiej drogi
Szerokiej drogi
- parad
- Świeżak
Parad widać że z poznania ; )
ale tak serio radziłbym kupić w sklepie (i faktycznie przy nutach jest tak że motocyklowe są zazwyczaj numer większe) wole widzieć co kupuję i mieć pewność że pasuje niż potem bawić się w odsyłanie. Zobaczyć wady czy coś takiego jak niedociągnięcia produkcyjne. Nie ma co oszczędzać, bo potem się dwa razy traci. A wygoda musi być.
ale tak serio radziłbym kupić w sklepie (i faktycznie przy nutach jest tak że motocyklowe są zazwyczaj numer większe) wole widzieć co kupuję i mieć pewność że pasuje niż potem bawić się w odsyłanie. Zobaczyć wady czy coś takiego jak niedociągnięcia produkcyjne. Nie ma co oszczędzać, bo potem się dwa razy traci. A wygoda musi być.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Witam.
Ja kupiłem buty Sidi Vertigo na eBay. Mam rozmiar 43,5 - 43 (tak jak ty) i koleś przysłał mi 44 - dołączył do tego kartkę, że z doświadczenia wie, iż ten rozmiar będzie pasował (koleś sprzedaje masę obuwia motycyklowego) - no i... miał rację ! Za buty zapłaciłem 700 zł (w przeliczeniu z GBP) - nowe - model 2007. Więc jak masz okazje i nie będziesz mierzył to bierz rozmiar większe.
Pozdrawiam
Ja kupiłem buty Sidi Vertigo na eBay. Mam rozmiar 43,5 - 43 (tak jak ty) i koleś przysłał mi 44 - dołączył do tego kartkę, że z doświadczenia wie, iż ten rozmiar będzie pasował (koleś sprzedaje masę obuwia motycyklowego) - no i... miał rację ! Za buty zapłaciłem 700 zł (w przeliczeniu z GBP) - nowe - model 2007. Więc jak masz okazje i nie będziesz mierzył to bierz rozmiar większe.
Pozdrawiam
"Headstrong will take on anyone !"
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
- LordLox
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości