Ankieta MZ ETZ 150 elektronik czy poleci 150
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ankieta MZ ETZ 150 elektronik czy poleci 150
Czy MZ ETZ 150 wersja z elektronicznym zapłonem 15KM po remoncie silnika z cylindrem zwieszkajacym obroty o + 4-5tys. 150ccm da rade polecieć 150 km/h na prostej na sportowych przełożeniach ?
Mam małą sprzeczke z kolegą z forum i postanowiliśmy tak to rozwiązać , dział motocykle chyba jest odpowiedni.Kolega twierdzi ,że ma tam taki cylinder
Mam małą sprzeczke z kolegą z forum i postanowiliśmy tak to rozwiązać , dział motocykle chyba jest odpowiedni.Kolega twierdzi ,że ma tam taki cylinder
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
ależ oczywiście że pojedzie, ale ja nie rozumiem czemu wszyscy na forum mieszkają w okolicach gubałówki, tylko ja tam nie mieszkam ; (
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja bym proponowal ta sprzeczke rozwiazac za pomoca szabel ,sekundanci tez sie znajda.
Mar111cin : aaa you made a JOKE
Mar111cin : aaa you made a JOKE

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):... czemu wszyscy na forum mieszkają w okolicach gubałówki, tylko ja tam nie mieszkam
Umarlem ze smiechu i to ktos inny pisze

BTW. Licznik moze pokazac, ale trzeba z tego odjac minimum 30km/h.
Ostatnio edytowano 6/11/2007, 22:53 przez jasql, łącznie edytowano 1 raz
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Jest to do zrobienia ale napewno nie tędy droga bo silnik mz nie jest w stanie wytrzymać 10-11 tys obrotów nawet jakby cilinder był z kosmosu. Konstrukcja silnika Mz nie pozawal na zaistnienie tak sprzyjających zjawisk falowych żeby silnik pracował przy 10 tys obrotów poza tym aparat zapłonowy nie jest na tyle precyzyjny
Da sie osiągnąć zmieniając cylinder i korbowód na lżejsze, sportowy wał, powiękrzony gaźnik i sportowy tłumik ze strumiennicą no i oczywiście sportowy filtr, do tego trzeba zmodyfikować przełożenia najprościej na zębatkach.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
leyek napisał(a):... a licznik pokaze 150km/h i tak bedzie na serio!!!!!
No oczywiscie, ze skoro pokaze 150 to bedzie pokazywal 150. Wlasnie o tym pisze.
emotki brakuje

<MEGA_ROTFL>
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
tym kolega z ktorym sie zalozyl autor tematu
i udajesz ze nie wiesz oco chodzi to napeno ty
spoko spoko zartuje 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
leyek napisał(a):tzn jakim kolegą?
tak leyek to muj kolega założyłem się właśnie z nim
http://www.polskajazda.pl/Forum/Motocyk ... _/2,3,2199
tutaj dokładnie napisał ,że leci 150 po napisaniu posta ,że tyle nieda rady napisał na gg aby mnie uświadomić ,że poleci i pisze na gg aby na forum mnie niegnoić
a teraz pisze na gg jak mam przewage 80%
11107308 14:50:41
jak moge wymyslac pajacu.. chcesz to przyjedz i sie przejedz gościu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nierozumiem takich ludzi , sprzecza się z tobą ,że tak jest mówisz ,że nie hoćbyśjeża urodził nieprzekonasz go umawiasz sie na ankiete masz przewage to i tak sie niezgodzi i stoi murem za swoim . Ja bym takiego kogoś nazwał głupcem.
wczoraj tylko cylinder był zmieniony a dzisiaj wypisuje całą liste tuningu
najpierw proponuje zajrzec do slownika bo od tego jak piszesz poprostu oczy bola
gumisss
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
.....dzieciak...mardzejszy od wszystkich..pozdro
ZANIM COS NAPISZESZ SPRAWDZ W SLOWNIKU ORTOGRAFICZNYM CHLOPCZE a teraz do tematu..mowiac"tuning cylindra" wiadomo ze tlok,mieszanka/ilosc paliwa,etc.etc.tez sie kryje pod tym pojeciem...ludzie rozni-roznie odbieraja pojecia.Chlopiec nie wierzyl wiec napisalem cutyje"liste tuningu"ale tylko oparte na tloku i cylindrze.!!!CO POWIECIE???A DLA "korek31" pozdro....
i chlopcze....jestes osoba ktora nie da sobie wytlumaczyc pewnych rzeczy..moze jeszcze nie dojrzales do tego etapu...jak dziecko.....[uparte]

....zyje by jezdzic, jezdze by zyc.....
- leyek
- Świeżak
ja moge tutaj zamieścić moje archiwum gg i zobaczymy wtedy i tak ja wygrywam bo niepoleci tyle mz 150 , gdyby leciala 150 to mz etz 250 musiala by isc 200 bo ma przeciez o 1dna trzecia pojemnosci wiecej
jestem dyslektykiem
jestem dyslektykiem
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Dobrze poprzerabiana poleci ale nie sądze żeby taki prymityw miał pojęcie jak i co trzeba przerobić. Druga sprawa to jak chce sie zakładać to niech przyśle filmik cyfrówka na bak i heja ja mam takie filmiki gdyby sie ktoś uparł zobaczyć jak jeżdże. Jak np mówie że wjeżdżam między samochody na autostradzie ponad 180 to moge to pokazać i jak koledze zależy żeby udowodnić swoją racje to niech pokaże chętnie sam zobacze. Ja twierdze że poleci ale to przeróbka która jest nie do zrobienia w garażu a to że kręci 5 tys więcej od normalnej mz to już bajka dla idiotów.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
korek31 napisał(a):jestem dyslektykiem
co 3 osoba na forum tlumaczy swoja niewiedze na temat podstawowych zasad ortografii dysleksja...nie przykladales sie w szkole na jezyku polskim i tyle

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
MZ 150 i 150 km/h haha dobre dobre i do tego 11 czy 10 tysiecy obrotow na minute ale wyobraznia normalnie 5 podstawówki
Oczywiscie, że wszystko da sie przerobic ale czy chlopak z 5 podstawówki
ma do tego predyspozycje ??

Oczywiscie, że wszystko da sie przerobic ale czy chlopak z 5 podstawówki

<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
gumisss napisał(a):korek31 napisał(a):jestem dyslektykiem
co 3 osoba na forum tlumaczy swoja niewiedze na temat podstawowych zasad ortografii dysleksja...nie przykladales sie w szkole na jezyku polskim i tyle
może i się nieprzykładałem ale nigdy niemiałem ambicji na bzdurach typu "polski" stawiałem na przedmioty zawodowe i żeczy które mi się w życiu przydają , ale jeżeli was to razi (błędy) to postaram się pisać poprawnie

Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
nie no jasne polski ci sie nie przyda. A byc Polakiem i nie umiec pisac w ojczystym jezyku to zaden problem. Tak sie sklada ze mialem w klasie dyslektykow i pisali oni dyktanda razem z reszta klasy tylko tyle ze mieli wiecej czasu na zastanowienie sie i mieli mniejsze kryteria oceniania wiec dyslektycy tez powinni umiec pisac poprawnie jakby im sie chcialo.
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości