Co sÄ…dzicie o Gilerze Coguar ?
• Strona 1 z 1
Co sÄ…dzicie o Gilerze Coguar ?
Witam
Pytanie jak w temacie.
Wydaje mi się że z częściami ciężko ale jak jest w praktyce to ciężko mi powiedzieć może wy coś wiecie na ten temat.
Jakie to ma osiągi i ogólnie wasze zdanie,jakie ma wady i zalety.
Pytanie jak w temacie.
Wydaje mi się że z częściami ciężko ale jak jest w praktyce to ciężko mi powiedzieć może wy coś wiecie na ten temat.
Jakie to ma osiągi i ogólnie wasze zdanie,jakie ma wady i zalety.
Kymco Bet&Win 50
Jedna zaleta..mozna jechac zgodznie z przepisami nie odpuszczajac manetki gazu.
Jedna zaleta..mozna jechac zgodznie z przepisami nie odpuszczajac manetki gazu.
- Vector
- Świeżak
(hehe wyprzedzilem Koxa)
Nie ten dzial ! Napisz to w "Moj pierwszy motorower" !! ZAMYKAMY (zawsze chcialem to napisac)
Nie ten dzial ! Napisz to w "Moj pierwszy motorower" !! ZAMYKAMY (zawsze chcialem to napisac)
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
M. napisał(a):Mi5i3K zglupiales do reszty z tym zamykamy?
boli Cie to? Jesli tak to przepraszam
Że niby dlaczego zły dział przecież to jest 125-tka wiec dobry dzial ,to moze ktoś coś wie jednak ?
Nie chodzi wprawdzie o dzial, lecz o temat. Bo istnieje juz taki w ktorym prosimy o opinie skutera!!
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Misiu ale to niejest skuter...
Hmm, to czemu ten temat do cho*ery jest w dziale "skutery" !? Po drugie jak bys posiedzial troche na forum, to wiedzialbys ze wszystkie motorki do pojemnosci 125 ccm sa uwazane za skutery (na tym forum) I miejsce na dyskusje o nich jest nigdzie indziej jak w dziale "SKUTERY" !! Uwierz mi, bedzie lepiej jak nie odpiszesz.
-
Mi5i3K - Świeżak
misiek,jesli wszyscy by tak przestrzegaliby zasad, to trzeba by polowe tematow pozamykac, a zostaloby ze 3 tematy po 100 stron. I jak tu cos znalezc
a co do motorka to nie widzialem nigdy takiego, ale z tego co mi powiedziala wyrocznia google to jakis maly czopek jest
wizualnie niezly
a ze to gilera to pewnie i mocny jest
a co do motorka to nie widzialem nigdy takiego, ale z tego co mi powiedziala wyrocznia google to jakis maly czopek jest

Wolność ma zapach benzyny.
-
elwinoMTX - Świeżak
-
CeBeRek - Stały bywalec
zamykam bo zrobił się za duży off topic... napisz jeszcze raz ten temat w "Mój pierwszy motorower, skuter itd" lub napisz nowy porządny temat...
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości