Tragedia!! Temat założony ku pamięci WOLF'a
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
Kox - Świeżak
-
dawid 89 - Moderator
[*]<'>
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Witam!
Byłam dzisiaj na pogrzebie Lukasza (WOLF,A)
znałam go ze szkoły z harcerstwa z obozu z ulicy z osiedla był przyjacielem moich znajomych....
to co zobaczyłam - a zobaczyłam "WAS" przerosło moje oczekiwania.....
tylu WAS było!!! GDY wyszłam z koscioła i zobaczyłam stojacych dookoła koscioła ze spuszczonymi głowami ubranych w te buty, kurtki i spodnie ludzi .... szok
musze WAS PRZEPROSIć - Bo zawsze powtarzałam ze osoby ktore maja scigacza - to....hmmmm
gdy widziałam jak ktos jedzie na motorze to az zamykałam oczy...... i mowiłam dawcy nerek .....
od dzisiaj jak zobacze motor (jakikolwiek) nie bede zamykala oczu i nie bede tak mowic.....
POMODLE SIE ZA WAS i bede WAM zyczyc duzo duzo duzo szczescia..... aby wasze ANIOłY KTORE WAS CHRONIA NADążYłY ZA WAMI....
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ze tylu WAS BYłO... to swiadczy o tym ze jednak nie jestescie tacy jak mowia inni......
JEDZCIE ostroznie i mniejcie oczka dookoła głowy
SZEROKIEJ DROGI!!!!!
Dominika
Byłam dzisiaj na pogrzebie Lukasza (WOLF,A)

znałam go ze szkoły z harcerstwa z obozu z ulicy z osiedla był przyjacielem moich znajomych....
to co zobaczyłam - a zobaczyłam "WAS" przerosło moje oczekiwania.....
tylu WAS było!!! GDY wyszłam z koscioła i zobaczyłam stojacych dookoła koscioła ze spuszczonymi głowami ubranych w te buty, kurtki i spodnie ludzi .... szok
musze WAS PRZEPROSIć - Bo zawsze powtarzałam ze osoby ktore maja scigacza - to....hmmmm
gdy widziałam jak ktos jedzie na motorze to az zamykałam oczy...... i mowiłam dawcy nerek .....
od dzisiaj jak zobacze motor (jakikolwiek) nie bede zamykala oczu i nie bede tak mowic.....
POMODLE SIE ZA WAS i bede WAM zyczyc duzo duzo duzo szczescia..... aby wasze ANIOłY KTORE WAS CHRONIA NADążYłY ZA WAMI....
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ze tylu WAS BYłO... to swiadczy o tym ze jednak nie jestescie tacy jak mowia inni......
JEDZCIE ostroznie i mniejcie oczka dookoła głowy
SZEROKIEJ DROGI!!!!!
Dominika
- DOMINIKA
- Świeżak
GregorMoto napisał(a):czy to sie kiedys skonczy?spokój jego duszy [*][*][*]
Tu akurat powiem skladnie: Nie, nie skonczy sie.
[']
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
[*]
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
[*] szerokiej drogi Wolf... gdziekolwiej jesteś... [*]
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
niech spoczywa w pokoju
w niebie nie potrzeba kasku
tam nie ma wypadkow
pozdrawiam[*]
w niebie nie potrzeba kasku
tam nie ma wypadkow
pozdrawiam[*]
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl