Prędkościomierz nie działa:(
• Strona 1 z 1
Prędkościomierz nie działa:(
Witam.
Musiałem dzisiaj odkręcić plastiki nad licznikiem i odłączyłem też dwa z trzech kabli podłączonych do licznika. Nie odłączałem linki tylko a odłączyłem dwa takie jakby od elektroniki. Po złożeniu i podłączniu wszystkiego poświetlenie licznika działa, pokazuje ilosć paliwa w baku ale nie pokazuje prędkości;( Czy wie ktoś co mogło się stać? Z góry dziekuje za odpowiedz.
-stary,mechanika to mechanika. Jeden temat we wlasciwym watku, a nie rozrzucane po forum. I zerkaj na opcje szukaj, czy taki temat nie byl juz poruszony. WIEKSZOSC takich spraw byla juz omawiana kiedys.
simonw
Musiałem dzisiaj odkręcić plastiki nad licznikiem i odłączyłem też dwa z trzech kabli podłączonych do licznika. Nie odłączałem linki tylko a odłączyłem dwa takie jakby od elektroniki. Po złożeniu i podłączniu wszystkiego poświetlenie licznika działa, pokazuje ilosć paliwa w baku ale nie pokazuje prędkości;( Czy wie ktoś co mogło się stać? Z góry dziekuje za odpowiedz.
-stary,mechanika to mechanika. Jeden temat we wlasciwym watku, a nie rozrzucane po forum. I zerkaj na opcje szukaj, czy taki temat nie byl juz poruszony. WIEKSZOSC takich spraw byla juz omawiana kiedys.
simonw
- 0Krzysiek0
- Świeżak
zal d*** sciska ;| ziomek napisz to w jednym dziale a nie w paru
- napisz do moda innego dzialu zeby wyrezal, temat zostanie tutaj.
simonw
- napisz do moda innego dzialu zeby wyrezal, temat zostanie tutaj.
simonw
Pamietaj! Uzywaj opcji szukaj! Pomysl o ciezko pracujacych MORDERATORACH.!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873
-
Failed - Świeżak
Sory za założenie tematu w 3 działach ale net mi mulił i nie wiedziałem, że tam się wysłało a nie mogłem dobrać na początku dobrego działu. A jest to skuter Peugeot speedfight 2 AC
- 0Krzysiek0
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości