Zaliczyłem dzisiaj szlifa....
• Strona 1 z 1
Zaliczyłem dzisiaj szlifa....
Wracałem do domu i Zonk ... ;/
A było tak :
Wyprzedziłem kolege... w Białej koło rynku jest u nas nowa droga z takiego mostu zjezdza się i jest taka sciezka dla rowerów a na samym koncu jest taki próg ja nie wiedziałem( bo to nowa i jeszcze tam nie jechałęm i było ciemno) i nie zdązyłem skrecic wybiło mnie do góry i sunałem sie z 20m... ;/ ale derbi całe tylko ja troche poobdzierany a miałem ponad 80km/h . To moja pierwsza taka gleba i myśle ze ostatnia bo troche się przestraszyłem,tylko Z kurtki nie mam co zbierac.. i Boli torche najbardziej to Łokcie bo na nie spadłem i walnałem kaskiem o asfalt.
Ale derbi całe tylko handBar troche poobdzierany..
A było tak :
Wyprzedziłem kolege... w Białej koło rynku jest u nas nowa droga z takiego mostu zjezdza się i jest taka sciezka dla rowerów a na samym koncu jest taki próg ja nie wiedziałem( bo to nowa i jeszcze tam nie jechałęm i było ciemno) i nie zdązyłem skrecic wybiło mnie do góry i sunałem sie z 20m... ;/ ale derbi całe tylko ja troche poobdzierany a miałem ponad 80km/h . To moja pierwsza taka gleba i myśle ze ostatnia bo troche się przestraszyłem,tylko Z kurtki nie mam co zbierac.. i Boli torche najbardziej to Łokcie bo na nie spadłem i walnałem kaskiem o asfalt.
Ale derbi całe tylko handBar troche poobdzierany..

- Załączniki
-
- PICT5275.JPG (62.13 KiB) Przeglądane 1549 razy
-
- gleba.JPG (47.57 KiB) Przeglądane 1549 razy
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Nigdy nie mow nigdy;) Ostatnia albo i nie;) Ja ostatnio tez derbiakiem zaliczyłem niezła glebe i myslalem "oo jaki fuks wlozy sie siedzenie aku spowrotem i git bede uwazac" Bzdura:D godzine pozniej nie wyrobiłem zakretu i jak sie wylozylem tak piekna showa upsidedown poszła... za to o dziwo plastiki jak nowki:D
- venango3
- Świeżak
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1