Suzuki GSX 750 SRAD czy YAMAHA FZR. PILNE!!POTRZEBNA POMOC..
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Suzuki GSX 750 SRAD czy YAMAHA FZR. PILNE!!POTRZEBNA POMOC..
Witam,mam problem z podjęciem decyzji.Mam zamiar kupić motocykl, w grę wchodzą 2 egzemplarze : Suzuki GSX 750 SRAD -> http://moto.allegro.pl/item257166975_su ... tanio.html
lub
YAMAHA FZR600R -> http://moto.allegro.pl/item256627029_su ... html#photo. Bardzo ważne jest to,że mam 195 cm wzrostu. Nie znam tych motocykli z tak zwanej "autopsji" i dlatego zwracam się do Was o pomoc. Chodzi również o to,że muszę pojechać spory kawałek aby je zobaczyć i się waham... Pierwszy jest sprowadzony z Francji i trzeba do ceny doliczyć koszt pierwszej rejestracji oraz naprawę tłumika i przyspawanie dźwigni hamulca tylnego, to minusy. Drugi jest już zarejestrowany i sprzedajego go osoba prywatna. Nie wiem tylko na którym będzie mi się lepiej śmigać.Oczywiście zdaję sobie sprawę,że najlepiej byłoby pojechać i zobaczyć oby dwa,ale przed podjęciem decyzji chciałbym żeby ktoś,kto zna się na rzeczy się wypowiedział.Czas gra tu dużą rolę, bo muszę załatwić to w ciągu dwóch nadchodzących dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
lub
YAMAHA FZR600R -> http://moto.allegro.pl/item256627029_su ... html#photo. Bardzo ważne jest to,że mam 195 cm wzrostu. Nie znam tych motocykli z tak zwanej "autopsji" i dlatego zwracam się do Was o pomoc. Chodzi również o to,że muszę pojechać spory kawałek aby je zobaczyć i się waham... Pierwszy jest sprowadzony z Francji i trzeba do ceny doliczyć koszt pierwszej rejestracji oraz naprawę tłumika i przyspawanie dźwigni hamulca tylnego, to minusy. Drugi jest już zarejestrowany i sprzedajego go osoba prywatna. Nie wiem tylko na którym będzie mi się lepiej śmigać.Oczywiście zdaję sobie sprawę,że najlepiej byłoby pojechać i zobaczyć oby dwa,ale przed podjęciem decyzji chciałbym żeby ktoś,kto zna się na rzeczy się wypowiedział.Czas gra tu dużą rolę, bo muszę załatwić to w ciągu dwóch nadchodzących dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
-
donpablo9 - Świeżak
chłopie,co to ma byc
Przeca to dwie skarbonki,daj sobie spokój,chyba ze chcesz miec noce nie przespane.
Ile chcesz przeznaczyc na sprzęt?

Przeca to dwie skarbonki,daj sobie spokój,chyba ze chcesz miec noce nie przespane.
Ile chcesz przeznaczyc na sprzęt?

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Tym gsxr-em to bym sie cieszył jakbym dojechał od sprzedającego do domu chłopie jak szukasz takich gówien to naszykuj drugie 7 tysi na dokładanie ja sprzedaje swojego chociaż byś nim jeszcze 2 sezony spokojnie przejeździł
- Załączniki
-
- 100_0768 800x600.jpg (194.75 KiB) PrzeglÄ…dane 3521 razy
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
nie chodzi o nowe moto tylko o to, ze to co nam podeslales to poprostu trupy...kupisz ale nie pojezdzisz. Za te kase dobrego gsxra 750 nie kupisz...a SUPER OKAZJI tez wystrzegaj sie i omijaj je zdaleka...za te kase to gs-a 500 kupisz w dobrym stanie....koledzy ci dobrze radza wiec sie nie obrazaj i nie buntuj tylko ich posluchaj bo chca dla ciebie dobrze...juz zjedli zeby na takich okazjach to nowych ostrzegaja i sami doradzaja aby inni sie nie przejechali.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Prawda jest taka:
za 7 tys bardzo ciężko dorwac cos atrakcyjnego -plastikowego.
Jedyne co mi do głowy przychodzi to Suzuki gsx 600/750 F ,sam sie takim woże wiec smialo moge Ci polecic(patrzac na Twe gabaryty).
Za 7 wyrwiesz ładną sztuke,jesli jednak chcesz typowego sporta...to niestety,musisz dozbierac...
za 7 tys bardzo ciężko dorwac cos atrakcyjnego -plastikowego.
Jedyne co mi do głowy przychodzi to Suzuki gsx 600/750 F ,sam sie takim woże wiec smialo moge Ci polecic(patrzac na Twe gabaryty).
Za 7 wyrwiesz ładną sztuke,jesli jednak chcesz typowego sporta...to niestety,musisz dozbierac...

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
za to cene mozna smialo dostac honde cbr 600f2 i jak dla mnie jest to chyba najbardziej rozsadne rozwiazanie. maly, zgrabny, calkiem nieawaryjny, wdzieczny sprzet. Sam jestem jej posiadaczem i nie moge o niej powiedziec zlego slowa.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
heh ale to chyba nikt o swojej maszynie nie da powiedziec zlego slowa...badzcie troche bardziej obiektywni 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ten gsx-r u jak dla mnie odpada na sam chwilowy widok. po co kupic coś do czego sie dołoży sporo kasy. wydaje mi sie że tak jak powiedział mlody, gsx600/750 f byłby dobry
ten fzr wcale nie wyglada tak źle, bywają i dobre egzemplarze, trzeba szukac.
donpablo9 czas gra dla Ciebie dużą rolę, oj ciężko Ci wyrwac bedzie dobre moto w ciagu 2 dni, to tak 30%, kupując w pospiechu mozesz kupic coś złego. lepiej podejdź do sprawy spokojnie i nie napalaj się odrazu jak już coś znajdziesz by potem nie żałowac. powodzenia

ten fzr wcale nie wyglada tak źle, bywają i dobre egzemplarze, trzeba szukac.
donpablo9 czas gra dla Ciebie dużą rolę, oj ciężko Ci wyrwac bedzie dobre moto w ciagu 2 dni, to tak 30%, kupując w pospiechu mozesz kupic coś złego. lepiej podejdź do sprawy spokojnie i nie napalaj się odrazu jak już coś znajdziesz by potem nie żałowac. powodzenia
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Ja za swojego wołam tyle samo i mam rachunki z serwisu na 2 tys eur porobione wszystko i moge dać gwarancje na silnik musze sprzedać bo nie mam gdzie trymać 2 motocykli, miał zostać i miała nim śmigać moja żona ale jest w 3 miesiącu ciąży więc nic z tego a szkoda żeby stał 2 lata.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
donpablo9 - jak słyszę że trzeba przyspawać dźwignię hamulca tylnego to mnie ciary przechodzą. tu biega o twoje bezpieczeństwo a może o kogoś z naszych rodzin.
człowieku nie kupuj badziewia, koledzy już ci sie wypowiedzieli na ten temat. z takim podejściem trafisz na same problemy.następnym etapem będzie przykręcenie lampy na drucik, a naprawa przewodu paliwowego taśmą klejącą.jak cię kasa męczy do wydania to ochłoń , nic na siłe. co do twojego wzrostu to ci powiem że musisz przemyśleć zagadnienie czy sporty są dla ciebie.
człowieku nie kupuj badziewia, koledzy już ci sie wypowiedzieli na ten temat. z takim podejściem trafisz na same problemy.następnym etapem będzie przykręcenie lampy na drucik, a naprawa przewodu paliwowego taśmą klejącą.jak cię kasa męczy do wydania to ochłoń , nic na siłe. co do twojego wzrostu to ci powiem że musisz przemyśleć zagadnienie czy sporty są dla ciebie.
-
maciek1951 - Świeżak
Ludzie ogólnie są głupi ja mam moto w idealnym stanie nawet najdrobniejszego uszkodzenia tak jakby wyjechał z salonu i ciężko sprzedać za to stado baranów rzuca sie na jakieś gówno z allegro którym pewnie do pierwszej dużej awarii nie przejeździ tygodnia po czym dowie się że naprawa jest droższa od zakupu takiego złomu, w mojej vtr po 2 sezonach rozsypał sie silnik i dowiedziałem się wtedy że remont na orginałach to koszt 7 tys a motor na chodzie był warty 5 tys, życze z całego serca jak ktoś nie słucha to niech sie oparzy za chwile pójdzie silnik a razem z nim motocykl na giełdzie za ok 1500 zł
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki wszystkim za rady i pomoc... przemyślałem i wyciągnąłem stosowne wnioski. Co do Ciebie Icid,to nie rozumiem Twojego oburzenia,jedyne co wywnioskowałem z twoich wypowiedzi,to to,że robisz kampanię reklamową swojej ZZR-y... A jeśli słowa o głupocie kierujesz,do mnie to wybacz mi,ale w takim razie chyba sam mądrością nie grzeszysz. Zadałem pytanie i oczekiwałem rad osób kompetentnych o większym doświadczeniu ode mnie, a nie obelg. Te dwie opcje rozważałem i nigdy nie powiedziałe,że na pewno kupię jeden z nich! Przespałem się z tym tematem i podjąłem decyzję,że wstrzymam sie jeszcze z zakupem. Pozdrawiam.
aha... i powodzenia w sprzedaży sprzęta życzę
Edit: Prośba o edytowanie postów. Pzdr, Zmija
aha... i powodzenia w sprzedaży sprzęta życzę

Edit: Prośba o edytowanie postów. Pzdr, Zmija
-
donpablo9 - Świeżak
donpablo9,ja Ci spzredam mojego gsx'fa
,dorzuce oponke tylna na nowy sezonik he?
Ale ponizej 7,8tys nie zejde... moto jest igła....pojezdzisz tym a pojezdzisz...
(otwórz link)

Ale ponizej 7,8tys nie zejde... moto jest igła....pojezdzisz tym a pojezdzisz...

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości