Tragiczny wypadek na Wielickiej - Kraków - ku pamięci RAFAŁA
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ostatnia Droga Rafała 'Świeżynki' Klimczyka
[*] [*] [*]
kangur_kolczasty & YAMAHA XJ650 '83, AWO Sport '58, URAL z koszem '71 

- kangur_kolczasty
- Świeżak
Ostatnia Droga Rafała 'Świeżynki' Klimczyka
http://pl.youtube.com/watch?v=BS5iDkX2N5w&NR=1
http://pl.youtube.com/watch?v=BS5iDkX2N5w&NR=1
kangur_kolczasty & YAMAHA XJ650 '83, AWO Sport '58, URAL z koszem '71 

- kangur_kolczasty
- Świeżak
dadix napisał(a):Rafał wcale nie mial żony ani dziecka, i nie jechal z krakowa, tylko jechal z wieliczki do krakowa, a i jeszcze jedno nie zachaczyl o żaden znak!!!!!!!!!!
Jak niewiecie o co chodzi to nie wymyślajcie tanich PLOTEK!!
To nie jest TEMAT NA BOJKI!!!!!!!!!!
Co do znaku, takie było pierwsze info. Nie byłem przy tym wypadku, więc zrelacjonowałem to, co dowiedziałem się od znajomego, który tamtędy przejeżdzał. Dlatego pytałem, czy ktoś wie więcej na ten temat. Ale jeżeli Cie uraziłem, to przepraszam.
My beautiful little girl... | | http://bikepics.com/members/czupryna/
-
Czupryna - Świeżak
Odp na wasze pytanie...
OŚWIADCZAM ŻE NIE ZNAŁEM RAFAŁA, to prawda. Ale informacje byly zamieszczone obok filmiku na youtube, ale widze ze byla korekta. Przepraszam za wszelkie niezgodnosci. Jakby ktos chcial wiedziec dokladnie jak to sie stalo to niech spyta na gg 6823678(moje), bo Ojciec mojej dziewczyny akurat jechal do lanckorony, a dziwnym trafem jechał TUŻ ZA ŚWIEŻYNKĄ. [*][*][*]
- Loczek
- Świeżak
Chciałbym sie wypowiedzieć w tej sprawie, jeżeli chodzi o Rafała ** to sam jest sobie tego winny bo jak by jechał normalnie to by nie zginął, całe szczęście że nie zabił jakiejś niewinnej osoby, co się zdarza często. Z głową trzeba z głową !! oczywiście współczuje rodzinie.
- wojtas319
- Świeżak
-
dawid 89 - Moderator
Jak juz wspomnialem, Ojciec mojej dziewczyny akurat jechał do lanckorony, dziwnym trafem tuż za Rafałem... Oto cała prawda jak to się stało, sms od mojej Dziewczyny, informacje od Jej Ojca, ktory byl caly czas na miejscu wypadku... "Jechal na tylnim kole z duza predkoscia,nagle stracil panowanie nad motorem i przejechal przez taki kraweznik ,ktory na skrzyzowaniach jest i oddziela 2 pasy,najechal na to i nie zdazyl zahamowac,jechalo auto z naprzeciwka i go potracilo,podobno jak zabierala go karetka to jeszcze zyl..." Dokładniejszych informacji nie posiadam I NIE CHCE POSIADAĆ, więc proszę mnie nie prosić żebym, się dopytał, bo dla mnie jest wazne to że On zginął, a nie JAK zginął... [*][*][*]
- Loczek
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2