Radio w motorze?
• Strona 1 z 1
Radio w motorze?
witam,czy prawo zabrania posiadac radio w motorze? i czy jest to w ogole mozliwe ? 

-
andain - Świeżak
Nie zabrania i jest możliwe.
W Goldwingu nawet w seryjnym wyposażeniu + zmieniarka CD.
Inna rzecz, że nie do końca wiem po co, może po to by w bardzo długiej trasie puścić sobie Born to be wild...
W Goldwingu nawet w seryjnym wyposażeniu + zmieniarka CD.
Inna rzecz, że nie do końca wiem po co, może po to by w bardzo długiej trasie puścić sobie Born to be wild...
- Haemophilus
- Świeżak
Jezuu... co jeszcze chcesz wsadzić, TV ??
Jak tak bardzo brakuje Ci muzyki, to zakładasz mp3 i latasz... proste
Pozdr

Jak tak bardzo brakuje Ci muzyki, to zakładasz mp3 i latasz... proste
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Właśnie po co radjo w motorze podczas jazdy i tak nic nie będzie słychać jedynie to przydaje sie w przypadku szpanu:D można z kumplami sie spotakć zapuścić muze i poszaleć na jednum kole ale to sprawdza sie w przypadku skuterów;)
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
hmm,lubię dźwięk motoru,ale muzyka sie przyda,pytam profilaktycznie,bo jeśli sobie gdzieś pojadę ze znajomymi,to nie bedziemy nucic pod nosem,tylko posluchamy sobie muzyki,o TV nie pomyslalem,ale moze z czasem
ps. skuterow nie cierpie ;/

-
andain - Świeżak
Ja nie mówie że lubie ale do nic nie mam moim zdaniem skutery są dobre dla lasek fajnie wyglądają.
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości