zdławienie 125
• Strona 1 z 1
zdławienie 125
witam.mam taki oto problem: chce dolozyc synowi do bzyka, lecz zamiast 80 czy 50 wolalbym kupic mu 125/50 i zdlawic do osiagow 80 aby, nie swirowal za bardzo, a za jakis czas moglbym odblokowac np ta tzr, i na pewno dluzej by jezdzil niz na 80, wiec pytanie jest takie: Jak zdlawic jednocylindrowca? pozdrawiam
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
w gazniku wstaw tulejke zeby nie mozna było otwozyc przepustnicy na maxa, długosc musisz dobrac metodą prub i błędów, obowiązokowo ustaw iglice tak aby schodziła jak naj nizej
jeszcze mozesz kombonowac z tłumikiem ale nie warto mozna cas zwalic
jeszcze mozesz kombonowac z tłumikiem ale nie warto mozna cas zwalic
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
dzieki pawlak, myslalem wlasnie nad gaznikiem, ale nie bylem pewien czy to jedyne wyjscie, co do tlumika to nie bede go ruszac.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
albo wspawac zwezke zaraz na poczatku dyfuzora;) zaluzmy taka ktora zmnieszy przelot o 40% gaznik wyregulowac do tego i bedzie ok
pawlaka propozycja jest rownie dobra 

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości