czy są naklejki ścigacz.pl na moto ???
wiem, że się powtarzam ale czekam i czekam i nic...
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Mialem zamiar "starac" sie o te naklejki ale widze ze nie warto skoro ludzie za nie placa i czekaja tyle czasu to za free to za rok moze by doszla:) Troche to dziwne bo skoro tylu ludzi chce reprezentowac wasze forum to powinniscie dolozyc wiecej staran bo to w koncu reklama dla Was.Ale to w koncu nasza polska mentalnosc...obiecanki cacanki 

Kawasaki Z750
-
headhunters - Świeżak
wcześniej jak brałem na inne moto to nie było problemu, teraz jakoś nie mogą tego ogarnąć...
Miczab doszedł jako kolejny członek/pracownik portalu i miało być lepiej a niestety jest gorzej...
Miczab doszedł jako kolejny członek/pracownik portalu i miało być lepiej a niestety jest gorzej...

-
Kula07 - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
nie chodzi o to, chodzi o zasadę, a po drugie mam trochę porysowane boczki i tam bym dał naklejki 

-
Kula07 - Stały bywalec
Cześć,
formularz tutaj: viewtopic.php?t=11113.
Każda osoba, która przyśle prawidłowe zgłoszenie i spełnia warunki otrzymuje od nas naklejki, Twój nick jest zresztą w moim excelu gdzie mam zapisanych userów, do których wysyłam naklejki. Wybacz, za Pocztę Polską nie odpowiadam, jeśli chcesz, podeślij zgłoszenie jeszcze raz.
pzdr,
formularz tutaj: viewtopic.php?t=11113.
Kula07 napisał(a):wcześniej jak brałem na inne moto to nie było problemu, teraz jakoś nie mogą tego ogarnąć...
Każda osoba, która przyśle prawidłowe zgłoszenie i spełnia warunki otrzymuje od nas naklejki, Twój nick jest zresztą w moim excelu gdzie mam zapisanych userów, do których wysyłam naklejki. Wybacz, za Pocztę Polską nie odpowiadam, jeśli chcesz, podeślij zgłoszenie jeszcze raz.
pzdr,
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
marcintzr napisał(a):Mam pytanie gdzie jest ten formularz? To się pisze do jednego z członków redakcji czy jest tam jakiś link do wypełnienia formularza ? Prosze o pomoc bo bardzo mi zależy na tych naklejkach!
To sobie je kup.
Żeby dostać je za darmo, musisz mieć napisanych przynajmniej 12 postów i być zarejestrowany na forum przez minimum 3 miesiące.
Ja nie wiem czemu ci ludzie tak chcą te naklejki, ja osobiście znowu bym sobie ich nie nakleił. Nawet mam komplet czarnych i nie wiem co z nimi zrobić, chyba sobie na rower przykleje

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
to dobrze słyszałeś!
(otwórz link)

-
grunder - Mieszkaniec forum
-
zioomeek09 - Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości