Bashan 250cc- opinie
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Bashan 250cc- opinie
Witam
Mam zamiar kupic quada, niestety nie mam zbyt wielkich srodkow. Widzialem na necie Bashana 250cc i ponoc niezle jezdzi, spotkalem sie z taka opinia rowniez tutaj na forum. Napiszcie swoje opinie i wrazenia na temat tego sprzetu.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Mam zamiar kupic quada, niestety nie mam zbyt wielkich srodkow. Widzialem na necie Bashana 250cc i ponoc niezle jezdzi, spotkalem sie z taka opinia rowniez tutaj na forum. Napiszcie swoje opinie i wrazenia na temat tego sprzetu.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
- czudix
- Świeżak
Nie kupuj tego szrotu... Made in China (to chyba mowi samo za siebie)
Tutaj wypowiedz z innego forum
"Marka to kingway, model bashan.
Miałem i po pół roku zmieniłem... Rozpada się na każdym kroku, nie polecam."
oraz
"po tygodniu uszkodził się wentylator chłodnicy a po 2 tygodniach / zegar co wskazuje prędkość itd .
przejechane mam na nim ok.500 km bez katowania ,jest to sprzęt do spokojnej jazdy ,nie do rajdowania .
nie ma takiej mocy jak podają!!!. ę
Tutaj wypowiedz z innego forum
"Marka to kingway, model bashan.
Miałem i po pół roku zmieniłem... Rozpada się na każdym kroku, nie polecam."
oraz
"po tygodniu uszkodził się wentylator chłodnicy a po 2 tygodniach / zegar co wskazuje prędkość itd .
przejechane mam na nim ok.500 km bez katowania ,jest to sprzęt do spokojnej jazdy ,nie do rajdowania .
nie ma takiej mocy jak podają!!!. ę
- mlody12
- Świeżak
tutaj fajnie sie sprawuje http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=4
- czudix
- Świeżak
to jest zabawka na tydzień ! Jak już to kup Kymco...
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Nie polecam chińskich. lepiej kupić jakas yamahe za drozsze pieniadze i lac do niej tylko paliwo przez dwa lata, a nie kupic **** wie co i nie wiadomo gdzie kupic czesci ani nic, zreszta to nie ma mocy. przy tym jest wiecej siedzenia i robienia niz jezdzenia
- awangard00
- Świeżak
bashan 250
Sory ze odswierzam ale mam pytanie, jakie ma osiagi ? Nie znudzi sie po tygodniu ? I jaka jest jakosc wykonania ? CHcialbym na nim troche stuntu porobic, nie rozpadnie sie przy tym ?
Pzdr!
Pzdr!
- damianoo159
- Świeżak
bashan 250
A co bys polecil do 6-7tys ? Tylko jest jeden problem
to musi byc na raty, jakbym mial gotowke to bym nawet na bashana nie patrzyl tylko jakiegos crossa 250 kupil. Prawdopodobnie byla by to yamaha YZ 250 

- damianoo159
- Świeżak
tylko ze nie dostane jej na raty, a w kredycie gotowkowym zjedza mnie %.
Tylko ona mi sie wydaje troche mala i troche dziwne ze quad 2T

- damianoo159
- Świeżak
Słyszałem, że w "bażantach" 250 lecą skrzynie i te wentylatory... Za to fajnie można sobie wsadzić wentyl od malucha... Widziałem jak to kolo zamontował i wyglądało jak ori....
Ponoć mniej awaryjne są 150ki... Brat ma to w sumie tylko łańcuch wymienił... I podokręcał wszystko... Jego 150ka ma równo rok i była eksploatowana przez cały ten rok... W zime też
Ponoć mniej awaryjne są 150ki... Brat ma to w sumie tylko łańcuch wymienił... I podokręcał wszystko... Jego 150ka ma równo rok i była eksploatowana przez cały ten rok... W zime też

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
bashan 250
Troche sie boje zeby mi kola nie odpadly przy whellie
Eksploatowalbym go naprawde mocno i nie wiem jakby to bylo jak by trzeba bylo tloki itp wymienic, nie wiem czy daloby sie je kupic gdzies. I troche zniecheca mnie jego moc
12KM to troche malo blaster ma 30 ale nim to moga sobie dzieli 13-nasto letnie jezdzic bo jest starsznie malutki

- damianoo159
- Świeżak
Ja sobie kupiłbym chińczyka... Części są wszędzie i za śmieszną kasę, a jeśli nie jest to sprzęt zarejestrowany to i korzysta się raczej weekend'owo... Szkoda by było mi wywalić na jakiegoś markowego quada z 15 tysia... Bo za 15tysia miałbym CBR 900 Fireblade SC33 i troszkę więcej niż te 30KM czy nawet 50KM... Więcej niż 100KM nawet
Generalnie pewnie dla tego mam w garażu moto 

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
bashan 250
Najbardziej zniecheca mnie w nim te 12KM przy jego wadze byle jaki skuter mnie przegoni xD
- damianoo159
- Świeżak
shineray
Znalazlem jeszcze quada shineray 300 mial ktos z was z nim stycznosc ? Jak jest z czesciami ? Patrzac na YT wadaje sie mocniejszy
- damianoo159
- Świeżak
Dajcie spokój z tymi Bażantami, Shinerayami i innymi gównami. Miałem okazję się tym przejechać. Totalna kupa. Mocy zero, rzuca jak psa po równym asfalcie i to na szosowych oponach, że strach jechać powyżej 50km/h. To co wypisują sprzedawcy na Allegro nijak ma sie do rzeczywistości. Wypisują jakie toto nie mocne i że niby bez problemu wyrywa na gumę ale prawda jest taka, że żeby to poderwać do góry to trzeba tak się zamachnąć jak na Wuesce.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
bashan 250
Ale w tej cenie niestety nie znajdziesz nic lepszego, jedynie blaster ale on jest strasznie maly i w dodatku nie majac gotowki tylko kupujac na raty to szczerze mowiac nic innego nie kupisz niz nowy Chinski quad. I majac do wyboru takiego quada lub nic to jednak lepiej quada kupic
I tak czytajac opinie o nim zauwazylem ze wszyscy co kupili bashana 250 za 4tys maja z nim problemy wszystko sie psuje urywa itp. a jak ktos dal za niego 6-7tys to nie ma z nim zadnego problemu

- damianoo159
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3