Mój pierwszy film.
• Strona 1 z 1
Mój pierwszy film.
Siemacie Panowie i Panie
.
Mój pierwszy film przedstawiający jazdę na moim motocyklu i fotki z wypraw z tego sezonu, wiem, że może nic specjalnego ale to mój pierwszy sezon i jeszcze tak mega jak Wy nie śmigam pozatym nie miałem operatora i dlatego też mało materiału do sklejenia filmu
. Taki tam króciutki niecało 4 min filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=6dB27g9QdTU
Miłego oglądania.
Cheers ^_^

Mój pierwszy film przedstawiający jazdę na moim motocyklu i fotki z wypraw z tego sezonu, wiem, że może nic specjalnego ale to mój pierwszy sezon i jeszcze tak mega jak Wy nie śmigam pozatym nie miałem operatora i dlatego też mało materiału do sklejenia filmu

http://pl.youtube.com/watch?v=6dB27g9QdTU
Miłego oglądania.
Cheers ^_^

- crasch
- Świeżak
jest już dział o filmikach wszelkiego rodzaju, więc nie rozumiem dlaczego zakładasz nowy temat :/
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Zapewne chodziło mu o to, żebyś nie zakładał nowych tematów ze swoimi filmami, tylko wsadzał je tam gdzie ich miejsce... A filmik całkiem, całkiem
Pozdr
Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Aha, to sorki - źle odebrałem
. Co do złego umieszczenia filmu to właśnie po wejściu w dział rozglądałem się czy nie ma tu czasem odpowiedniego tematu by umieścić mój filmik, nic nie znalazłem to wrzuciłem w nowy temacik i 'finito' - myślę, że nic takiego się nie stało
.
Dzięki za pozytywną opinie.
Pozdr
.
Edit: Proponuję wrzucić link do filmu do odpowiedniego działu pt. "Filmy" gdyż ten wkrótce zostanie usunięty. Pozdrawiam Żmija

Dzięki za pozytywną opinie.
Pozdr

Edit: Proponuję wrzucić link do filmu do odpowiedniego działu pt. "Filmy" gdyż ten wkrótce zostanie usunięty. Pozdrawiam Żmija

- crasch
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości