Suzuki GS500 Five Stars
• Strona 1 z 1
Suzuki GS500 Five Stars
...no wlasnie co mozecie mi napisac o tym moto oprocz tego ze jest nieglupim tematem na pierwsze moto, to nie wiem jakie sa jego wady, zalety co ten moto potrafi ...itd, czyli wszystko co kto wie to prosilbym aby napisal w tym temacie.
ps.jesli jest juz taki temat to sorki, ale szukalem i nie znalazlem bezposrednio o tym moto.( jak jest to prosze o link, dzieki)
ps.jesli jest juz taki temat to sorki, ale szukalem i nie znalazlem bezposrednio o tym moto.( jak jest to prosze o link, dzieki)
-
AT_man - Świeżak
GS500 FiveStars to jest zwykly GS, do ktorego zamiast okraglej lampy dali owiewki z prostokatna lampa (jak u mnie) badz soczewki. W uzytkowaniu nie ma roznicy miedzy zwyklym GSem poza tym, ze przy 150 nie urywa lba jak w zwyklych nakedach bo mozna sie schowac za owiewke. Nie moczy tez tak nog jak sie jedzie po mokrym. Minusem jest dostep do silnika. Zeby wlac czy sprawdzic olej nie trzeba zdejmowac plastikow, ale zeby juz np wymienic swiece trzeba poswiecic ze 30min zeby to zdemontowac.
Pozostale parametry z tego co wiem niczym sie nie roznia od golej wersji. Jedyne co, to ze jesli ktos sie nie zna na moto to mysli ze to scigacz
Pozostale parametry z tego co wiem niczym sie nie roznia od golej wersji. Jedyne co, to ze jesli ktos sie nie zna na moto to mysli ze to scigacz

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):MadboY napisał(a):Jedyne co, to ze jesli ktos sie nie zna na moto to mysli ze to scigacz
Znaczy nastolatki sikaja ze szczescia
otoz to

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości