Zobacz wÄ…tek - >> YAMAHA R6 wasze opinie <<
NAS Analytics TAG

>> YAMAHA R6 wasze opinie <<

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez icid » 4/1/2008, 22:42

Dokładnie są bogate wieśniaki poza tym bycie wieśniakiem to pewien ,,styl" a nie to czy mieszka sie na wsi czy w mieście. Znam kupe wieśniaków z miasta i sporo spoko kolesi ze wsi.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cezare » 5/1/2008, 19:09

odpierdolcie się od Yamahy ... proszę ... sam mam i lepsze to niż Calibra :)...a co do wieśniaków - najwięcej jest w wawce... i co do DOROBIĆ - własnie dlatego żal mi rodowitych warszawiaków - przyjeżdża motłoch z wioski - wie że jak na nią wróci z podkulonym ogonkiem to ma przjeb ane - to robią co się da żeby się utrzymać ..... wrrrr ... wq się - soory

niedziela rano : przeczytałem caly wątek raz jeszcze ... to chyba ja tu jestem wieśniakiem ;P dosć że mam yamahę, dosć że Lytra to jeszcze 12 lenią. pffffff... .. ..

ps. gadacie z wieśniakami ?

a co do R6 - żeby nie było offtopa po bandzie.. całkiem dobre opinie o nim czytalem.. bodajze C.Edwards testował na torze i się miło zdziwił choc podchodził sceptycznie - ale jakiejś specjalnej dizdy do lansu jak mawiacie - to bym z tego sprzęta nie robił ....za stary

sumując : każdy posuwa tym, na co go stać .. ja gdybym miał luźną dyszkę - lunąłbym Ace'a - i może wziął bladego 954 jakbym miał jeszcze dyszkę - nei wzialbym CBR 1000 bo R1 na prawde jest ładniejsza ...

a tak - 2k miesiac w miesiac zanoszę do banku spłacać kredyt na mieszkanie - zostało mi jeszcze 28 lat - bo ani mam ani tata ni dali mieszkanka ...

jedyne co jest bankowo zrąbane we wszystkich starszych fortepianach to ta potluczona głośna skrzynia - a najlepsze że dziala.... a słychać jakby sie miała rozsypać... kidyś siedziałm na suzi znajomego - wbijam jeden - cisza... kopię raz jeszcze - cisza... puszczam sprzęgło - a tam jeden juz weszło hmmm.... dziwne ;)
cezare
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rajda22 » 24/2/2010, 22:21

Koledzy ile wchodzi oleju do przedniego zawieszenia Yamahy R6 z 99r )) Z góry dziękuję i pozdrawiam !!!
rajda22
Świeżak

Postprzez Leg1oN » 24/2/2010, 23:21

kolego przeczytaj regulamin.. odkopales stary topic.. w dodatku nie na temat.. i znajdujacy sie w nie tym dziale..
poszukaj info w dziale "mechanika.."..
Leg1oN
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kamilv7 » 28/2/2010, 13:49

kamilv7
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê