[testy] F800S vs FZ6 Fazer S2 vs Bandit 650S,...
• Strona 1 z 1
[testy] F800S vs FZ6 Fazer S2 vs Bandit 650S,...
Dyskusja na temat: F800S vs FZ6 Fazer S2 vs Bandit 650S, czyli maszyny dla Kowalskiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
F800S vs FZ6 Fazer S2 vs Bandit 650S, czyli maszyny dla Kowalskiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
F800S vs FZ6 Fazer S2 vs Bandit 650S, czyli maszyny dla Kowalskiego
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no wkońcu sie doczekałem myslałem ze Lowtza zapomniał ps ee to z owiewkami sprzety a ja sie łudziłem ze nakedy:D<br><hr>Outlaw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja koledzy mam FZ6 S2 + ABS (naked) cudowny motocykl....obudowany Fazer mniej mi sie podoba...ale dla osób lubiących dluższe podroze zapewne owiewka bedzie pewnym kompromisem w walce z wiatrem ....ja jednak wole wersje gola...na miasto i krotsze trasy moja mini owiewka jest ok....a wyglada bojowo !!!! <br><hr>psmoku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BMW F 800 S jest także w wersji z obudowanzm silnikiem.W takiej wersji kierownica oraz owiewka są wyżej osadzone.
Perspektywa dla osób lubiących bardziej odprężoną pozycje.Bardzo mi się podoba ten motocykl w obydwówch wersjach.Świetne wykonanie.Jednak wybrałem Bandziora 1200-ostatniego olejaka[2006]<br><hr>Speki
Perspektywa dla osób lubiących bardziej odprężoną pozycje.Bardzo mi się podoba ten motocykl w obydwówch wersjach.Świetne wykonanie.Jednak wybrałem Bandziora 1200-ostatniego olejaka[2006]<br><hr>Speki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,
Jestem nowy na forum, także witam wszystkich
Ja po tym artykule mam wielki dylemat... planuję właśnie teraz kupno nowego moto i już zdecydowałem że będzie to FZ 6 Fazser S2 ABS...
Po lekturze artykułu jestem w kropce.. wychodzi na to że Bandit 650 jest tańszy i nie posiada tłumika prowadzonego pod kanapą co mnie trapiło do tej pory. Mam zamiar czasem się wybrać na dłuższą trasę z plecaczkiem lub trochę pojeździć po mieście i nie wiem czy nagrzewanie kanapy nie będzie problemem?
Czy faktycznie kanapa mocno się nagrzewa w fazerze ? Co radzicie, Bandit czy Fazer? Ma ktoś Bandita ? Jak się sprawdza na co dzień ?
Jestem nowy na forum, także witam wszystkich

Ja po tym artykule mam wielki dylemat... planuję właśnie teraz kupno nowego moto i już zdecydowałem że będzie to FZ 6 Fazser S2 ABS...
Po lekturze artykułu jestem w kropce.. wychodzi na to że Bandit 650 jest tańszy i nie posiada tłumika prowadzonego pod kanapą co mnie trapiło do tej pory. Mam zamiar czasem się wybrać na dłuższą trasę z plecaczkiem lub trochę pojeździć po mieście i nie wiem czy nagrzewanie kanapy nie będzie problemem?
Czy faktycznie kanapa mocno się nagrzewa w fazerze ? Co radzicie, Bandit czy Fazer? Ma ktoś Bandita ? Jak się sprawdza na co dzień ?
- gapek
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nazywa się wtedy F 800 ST (sport tourer) - ma wyższą owiewkę i kierownicę, za to niższe siedzenie. I to jest właśnie wersja F800ki na dłuższe wypady.<br><hr>k1oorKomentatorzy napisał(a):BMW F 800 S jest także w wersji z obudowanzm silnikiem.W takiej wersji kierownica oraz owiewka są wyżej osadzone.
Perspektywa dla osób lubiących bardziej odprężoną pozycje.Bardzo mi się podoba ten motocykl w obydwówch wersjach.Świetne wykonanie.Jednak wybrałem Bandziora 1200-ostatniego olejaka[2006]<br><hr>Speki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości