Yamaha DT80 LCII POMOCY
• Strona 1 z 1
Yamaha DT80 LCII POMOCY
Witam wszystkich.
Wstawiłem swoją Yamahe DT 80 LCII przerobioną na 110ccm do ciepłej piwnicy, gdzie mam zamiar ją pomalować i poprawić jej osiągi. Mam pytanie czy warto wstawić zamiast orginalnego filtra powietrza filtr stożkowy wraz z "turbiną"? Chodzi mi o cośtakiego:
http://moto.allegro.pl/item247763477_rewelacyjna_turbinka_strumienica_podciaga_moment.html (otwórz link)
Czy to coÅ› da?
Proszę o pisanie swoich zdań a ten temat.
Pozdrawiam Travor
Wstawiłem swoją Yamahe DT 80 LCII przerobioną na 110ccm do ciepłej piwnicy, gdzie mam zamiar ją pomalować i poprawić jej osiągi. Mam pytanie czy warto wstawić zamiast orginalnego filtra powietrza filtr stożkowy wraz z "turbiną"? Chodzi mi o cośtakiego:
http://moto.allegro.pl/item247763477_rewelacyjna_turbinka_strumienica_podciaga_moment.html (otwórz link)
Czy to coÅ› da?
Proszę o pisanie swoich zdań a ten temat.
Pozdrawiam Travor
- travor
- Świeżak
Ja w swoim skuteże założyłem ten stożkowy filtr i tylko miałem problemy z wyregulowaniem gaźnika tak żeby nietżeba było jeździć na ssaniu cały czas.
Niewiem może ten wiatrak coś tam da. Samego stożkowego filtra nieradze.
Niewiem może ten wiatrak coś tam da. Samego stożkowego filtra nieradze.
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
- mateo Fazer 600
- Świeżak
To nic nie da. Stożek przepuszcza więcej syfu niż standardowy filtr, więc jazda w terenie może źle się skończyć po pewnym czasie.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości