Czy myslicie, że quady na komunie to dobry pomysl?
• Strona 1 z 1
Czy myslicie, że quady na komunie to dobry pomysl?
Co sadzicie o kupowaniu quadow dzieciom majacym komunie? Czy to ma sens czy jest po prostu drogim prezentem, ktorym dzieciak przejedzie sie trzy razy i odstawi?
Miarą sukcesu bywa najczęsciej ilośc porażek.
-
Ksenia - Świeżak
Re: Czy myslicie, że quady na komunie to dobry pomysl?
Moje zdanie jest takie, że świat upadł na głowę z tymi prezentami komunijnymi. Kiedyś było bogato jak się dostało rower + kilka stówek, a teraz jak dziecko nie dostanie quada/skutera + (sr)ajfona + kompa + tableta + ze 2 tysie w gotówce, to przez następny rok będzie łazić z krzywą miną. Ale to tylko taka moja opinia.
Co do Twojego pytania. Wszystko zależy czy dziecko będzie miało gdzie tym quadem pojeździć (i kogoś kto tego będzie doglądać). Jeżeli ma dostęp do jakiegoś prywatnego, ogrodzonego terenu to myślę, że ma to sens. Jeżeli młodzian mieszka w bloku w centrum Warszawy, no to chyba mija się z celem, bo pierwszy napotkany patrol zakończy zabawę, a zacznie problemy rodzicom.
Co do Twojego pytania. Wszystko zależy czy dziecko będzie miało gdzie tym quadem pojeździć (i kogoś kto tego będzie doglądać). Jeżeli ma dostęp do jakiegoś prywatnego, ogrodzonego terenu to myślę, że ma to sens. Jeżeli młodzian mieszka w bloku w centrum Warszawy, no to chyba mija się z celem, bo pierwszy napotkany patrol zakończy zabawę, a zacznie problemy rodzicom.
- Dziurawa Podeszwa
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość