Supermoto/Enduro do 5000 zł
• Strona 1 z 1
Supermoto/Enduro do 5000 zł
Cześć!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy post na forum i nie jestem jeszcze w pełni zaznajomiony z jego zasadami. Za ewentualne błędy w działach /wątkach musicie mi wybaczyć.
Przechodząc do tematu nie będę przedłużać.
Chciałbym poznać wasze typy motocykli 125cc 4t o charakterze supermoto/Enduro w cenie do 5000 zł.
Szukam czegoś sprawdzonego, w miarę niezawodnego i dosyć uniwersalnego - dojazdy do szkoły/zabawa nad jeziorem po jakimś klepisku. Taka Cbr'ka tylko że wśród supermoto/Enduro.
Dodam że jestem wysokim "chopem" i mierze sobie 185cm więc to 900mm w siodle to dla mnie podstawa.
Oczywiście robię swój reserch i już byłem oglądać Rieju 125 i bardzo mi się spodobał, jednak stan techniczny był słaby a w moim rejonie nie było bliźniaczego modelu.
Podzielcie się swoimi faworytami w tej klasie oraz przedziale cenowym, gdyż pomoże mi to w wyborze swojej pierwszej maszyny.
Ew. Na co zwrócić uwagę w tym specyficznym wyborze motocykla.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Szymon
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy post na forum i nie jestem jeszcze w pełni zaznajomiony z jego zasadami. Za ewentualne błędy w działach /wątkach musicie mi wybaczyć.
Przechodząc do tematu nie będę przedłużać.
Chciałbym poznać wasze typy motocykli 125cc 4t o charakterze supermoto/Enduro w cenie do 5000 zł.
Szukam czegoś sprawdzonego, w miarę niezawodnego i dosyć uniwersalnego - dojazdy do szkoły/zabawa nad jeziorem po jakimś klepisku. Taka Cbr'ka tylko że wśród supermoto/Enduro.
Dodam że jestem wysokim "chopem" i mierze sobie 185cm więc to 900mm w siodle to dla mnie podstawa.
Oczywiście robię swój reserch i już byłem oglądać Rieju 125 i bardzo mi się spodobał, jednak stan techniczny był słaby a w moim rejonie nie było bliźniaczego modelu.
Podzielcie się swoimi faworytami w tej klasie oraz przedziale cenowym, gdyż pomoże mi to w wyborze swojej pierwszej maszyny.
Ew. Na co zwrócić uwagę w tym specyficznym wyborze motocykla.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Szymon
- SimonJks
- Świeżak
Re: Supermoto/Enduro do 5000 zł
Jeśli nie masz zdania o moim zagadnieniu a chciałbyś pomóc - zostaw po sobie jakiś krótki komentarz. Dla Ciebie chwilka, a mi pewnie pomoże w zasięgach.
- SimonJks
- Świeżak
Re: Supermoto/Enduro do 5000 zł
Przy tych wymaganiach tylko małe varadero. Ale wątpię żebyś znalazł w tych pieniądzach coś sensownego. Jak naked to GT125.
A poza tym wystarczy abyś poczytał mądrości w tym dziale i wszystko będziesz wiedział.
A poza tym wystarczy abyś poczytał mądrości w tym dziale i wszystko będziesz wiedział.
Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości