Quad 110 chiński NIE pali na pych
• Strona 1 z 1
Quad 110 chiński NIE pali na pych
Witam otóż tematem tego posta jest chiński quad 110 (automat). Zostało w nim wymienione sprzęgło razem z olejem,quad głównie jest palony na pych z tej racji że akumulator leży gdzieś rozładowany
.Po wymianie nie ruszał z miejsca więc postanowiłem pokręcić śrubkami od sprzęga i od gaźnika po tym quad już jeździ normalnie tylko jest problem bo przestał palić na pych
Dziękuję za pomoc

Dziękuję za pomoc
- Obzee1978
- Świeżak
Re: Quad 110 chiński NIE pali na pych
za bardzo pokręciłes srubka w gaźniku pewnie
pozatym opisz bardziej problem co sie dzieje jak go palisz na pych i nie odpala ? problem ze sprzęgłem czy silnikiem kręci ale nie chce sie uruchomic ?
pozatym opisz bardziej problem co sie dzieje jak go palisz na pych i nie odpala ? problem ze sprzęgłem czy silnikiem kręci ale nie chce sie uruchomic ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jak pale go na pych to koła coś jakby blokowały ale nie na tyle żeby udało mi się go odpalic, wcześniej quad przy odpaleniu na pych stawiał bardzo duży opór,dziś po nocy nie udało mi się go odpalić z akumulatora.Nie wiem czy to do końca zrozumiałe
- Obzee1978
- Świeżak
skoro teraz silnik sie obraca bez oporu to moze nadszedł jego kres i trzeba go wyremontować
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości