KTM czy Husqvarna
• Strona 1 z 1
KTM czy Husqvarna
Cześć. Przymierzam się do zakupu nowego motocykla , ale mam dylemat który wybrać . Waham się między KTM exc 300 TPI a między Husqvarną TE 300i . Moim poprzednim motocyklem był KTM exc 300 2016 , dodam że nigdy nie jeździłem Husqvarną . Wiem że różnice są naprawdę nie wielkie , ale nie chciał bym później żałować swojego wyboru . Czy mógłby ktoś mi rozświetlił różnicę między tylnym amortyzatorem PDS a Linkage , głownie co do jakiego terenu jest lepsze i dla jakiego ridera będzie lepsze . Wszystkie inne różnice też chętnie poznam i chętnie dowiem się więcej o nich .
- EnduroAlwernia
- Świeżak
Re: KTM czy Husqvarna
oba motocykle dobre. PDS lepszy pod względem kosztów ( tanszy jest ) i orania po kamieniach - nic nie urwiesz od spodu. kiwaczka z kolei moze oferować lepszą trakcje i wieksza progresje względem PDSa. amatorsko wiec lepiej wziac PDSa, jak chcesz sie scigać mozesz wybrac huske - aczkolwiek to też nie jest do konca, z doswiadczenia widze że róznie to ludziom pasuje - niektórzy wolą do scigania pdsa bo akurat im ta charakterystyka odpowiada. a zwykle też zawodnicy lepsi mało kiedy przykładaja uwage do stanu zawieszenia a czy jest takie czy inne to tez im niewiele zmenia
nie wiem co tu sie duzo wiecej rozpisywać, mniej wiecej pojecie o wszystkim masz, róznice miedzy modelami znasz wiec wybór nalezy do ciebie

nie wiem co tu sie duzo wiecej rozpisywać, mniej wiecej pojecie o wszystkim masz, róznice miedzy modelami znasz wiec wybór nalezy do ciebie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości